Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

VIDEO. Careiul se va schimba la față. Proiecte de 25 milioane euro

Eugen Kovacs, primarul orașului Carei, precizează că anul 2018 a fost anul proiectelor europene și guvernamentale. Totodată, Kovacs anunță o schimbare la față în ceea ce privește Careiul.

Contracte în valoare de peste 25 milioane de euro au fost semnate până în prezent.

”Stimați careieni, anul 2018, pentru orașul nostru, pentru Primăria Carei, a fost anul proiectelor europene și guvernamentale pe care le-am câștigat. Până la ora actuală am semnat contracte de peste 25 milioane de euro pentru proiecte, pe care le vom implementa începând de anul viitor. V-aș aduce aminte în primul rând de blocurile turn, cele patru, Șomoș este un proiect foarte frumos.

Un alt proiect foarte frumos și important este reabilitarea iluminatului public din Carei, precum și două proiecte de mobilitate, prin care reabilităm căile Mihai Viteazul, 25 Octombrie, deci drumul Oradea- Satu Mare, străzile 1 Decembrie 1918, Mioriței, luăm șapte autobuze electrice, facem 18 km de piste de bicliști, trotuare șamd. Spun eu că vom schimba fața orașului în doi ani de zile”, afirmă primarul orașului Carei.

Eugen Kovacs precizează că în trei ani Careiul ar trebui să arate ca un oraș austriac.

”Mai avem câteva proiecte depuse, pe care sper că le vom semna în continuare finanțarea, vorbesc despre un bazin de înot, vorbesc despre o bibliotecă cu videocinema și 70 de parcări pentru mașini.

În concepția mea, dezvoltarea orașului trebuie să ducă ca în trei ani de zile să arătăm ca și un oraș austriac. Unii s-ar putea să se mire și să nu mă creadă, dar eu n-am promis niciodată lucruri de care n-am fost convins. V-am cerut răbdare, erau drumurile proaste, am asfaltat 110 străzi și continuăm să le terminăm și pe celelalte. Dar nimic nu se poate face de la o zi la alta, totul cu răbdare și insistență”, precizează edilul.

Un comentariu

  1. Reality Răspunde

    Ar fi bine ca in proiectele sa mai apare refacerea drumurilor La Caplenilor unde sta Domnul Primar,mai exact nu drumul de circulatie masinilor,DRUMUL CU PIETRE,amandoua parte a strazii.In urmatorii 3 ani sa fie reparat acest spatiu ultramodern.Cu Tot Respectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.