Ultima actualizare: azi, 15:08
Locale

O companie internaţională îşi relocă o parte din proiecte în Ungaria. Conducerea dă asigurări că nu se închise

O companie internaţională îşi relocă o parte din proiecte în Ungaria. Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a avut o întâlnire cu noua conducere a fabricii Continental din Carei. În cadrul întâlnirii, directorul general Franziska Jung, numit recent în funcție, a prezentat situația economică actuală reală a fabricii Cotinental din Carei, precum și perspectivele de viitor ale acesteia.

”Nu există niciun plan de a închide această fabrică, strategică pentru Continental. Nu vom închide nici una din cele trei hale de producție. Parțial unele proiecte au fost relocate în Ungaria, din motive legate de afaceri, iar numărul de comenzi a scăzut spre finalul acestui an, ceea ce este, de altfel, un comportament normal în industria automotive. Acesta este motivul pentru care am schimbat stilul de lucru, în luna octombrie, de la activități desfășurate în 4 schimburi la 3 schimburi și am adaptat numărul de poziții a angajaților din leasing în funcție de nevoile clienților noștri”, a declarat directorul general Franziska Jung.

În cadrul aceleiași întâlniri, au fost prezentate și perspectivele de viitor ale fabricii Continental din Carei.

”Pentru 2019 estimăm o creștere a comenzilor și a proiectelor noi în fabrica din Carei. Așadar, nu sunt motive de ingrijorare cu privire la locurile de muncă ale operatorilor din fabrica noastră din Carei. Putem și vom oferi stabilitate și o abordare sustenabilă!”, a adăugat directorul general Franziska Jung.

Continental are câteva sute de angajaţi la Carei.

2 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Hopa…..asta nu suna a bine

  2. IOANA Răspunde

    NU MA MIR ……CE TIGANIE E IN TARA ASTA …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.