Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

VIDEO. Direct din Atelierul Moșului! 400 de pachete, pregătite

Se lucrează cu drag și spor la Atelierul Moșului, potrivit președintelui asociației Apel la Acțiune, Mihai Huzău. Reprezentanții asociaţiei Acţiune au adunat peste 300 de scrisori de la copii din centrele de plasament şi din familii nevoiaşe Satu Mare.

Sătmărenii au dat dovadă de maximă implicare, reprezentanții asociației reușind să adune aproape toate cadourile necesare pentru copii.

”Am primit aproape toate cadourile, mai e puțin până vom face peste 400 de copii fericiți. Nimic nu ar fi fost posibil fără implicarea voastră!Vă mulțumim!

P.S. Cei care nu ați ajuns azi cu darurile pentru copii, vă așteptăm mâine între orele 14.00-20.00 la Atelierul Moșului”, transmite Mihai Huzău.

Ce presupune acest proiect

Asociația a adunat peste 300 de scrisori care conțin dorințele transmise Moșului. Sunt Cadouri pe care acesti copii le visează de un an întreg. Împreună cu cei care se vor implica în acest proiect copiii pot primi cadourile dorite.

Cum se desfășoară acest proiect

De luni până vineri între orele 14.00 și 20.00 și sâmbătă între 14.00 și 18 la Atelierul Moșului de la subsolul Hotelului Dana 2, mai exact Piața Libertăți nr. 2 se pot ridica scrisorile.

Se vor achiziționa obiectele de pe listă și se vor duce cadourile gata ambalate până pe data de 10 decembrie și voluntarii, împreună cu cei care vor dori să ofere cadourile personal, insoți de Moș Crăciun, vor împărți darurile celor mici. Acțiunea se va desfășura în perrioada 21-23 decembrie.

„Bineinteles, pentru cei care doresc si pot să se implice mai mult ii anuntam ca pot dona obiecte sau bani petru a acoperi numeroasele lipsuri materiale ale Centrelor si Casutelor de Copii. Printre aceste nevoi enumeram centrale termince, masini de spalat, obiecte de mobilier cum ar fi paturi, noptiere, dulapuri, amenajarea spatiilor pentru studiu (birouri, scaune, calculatoare) si alte obiecte uzuale care le lipsesc. Am fost personal la toate Centrele si Casutele de Copii din Judet si am stat de vorbă cu fiecare dintre responsabilii acestor centre si stim exact care sunt nevoile copiilor dincolo de aceste cadouri pe care le vom oferi prin intermediul scrisorilor. Ne-am bucura nespus de mult să reușim să acoperim cât mai mult din aceste nevoi”, a spus Mihai Huzău.

Detalii cu privire la modul in care vă puteți implica în acest proiect puteți afla la numărul de telefon 0742225844, la adresa de email [email protected] sau pe pagina de fb – Asociatia Apel la Actiune.

Ceilalţi voluntar implicaţi sunt: Renato Crâșmar, Anca Pușcaș, Alexandru Șuta și Orlando Oșan.

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Eu sper sa putem face toti copii din aceste centre sau familii cu situatie materiala precara fericiti nu doar cu ocazia sarbatorilor ; sa invete sa se bucure in fiecare zi , nu doar de sarbatori , cand primesc intr-o cutie frumos colorata un cadou . Sper sa se implice si mai multe persoane si sa-si aminteasca de copilarie , cand credeau si visau ca orice dorinta poate fi indeplinita . Asta , in timp ce guvernantii nostri sunt prea ocupati cu minciuna si hotia , si nu vad Romania reala , cea de zi cu zi . Felicitari acestor tineri care ne mobilizeaza si ne implica pe noi , ceilalti , ocupati cateodata cu lucruri prea marunte si fara sens . Dar din dar se face Rai . Sa aveti cu totii sarbatori minunate si binecuvantate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.