Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Adrian Cozma cere ordine în transportul de călători: Să retragem licenţa!

Consilierul judeţean Adrian Cozma a cerut în şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi să se facă ordine în transportul de persoane pe raza judeţului, invocând exemplul unor navetişti din Baba Novac, care riscă să îşi piardă serviciul din cauza faptului că firma de transport nu respectă programul.

“Cer în mod clar şi apăsat Direcţiei de specialitate să intervină şi să ia legătura cu societatea de transport, să facă bine să-şi respecte programul de transport. Şi acolo e o situaţie în care oamenii îşi bat joc. Această societate îşi bate joc de oameni. Dau citire unui mesaj primit de la un cetăţean: Sunt un navetist din Baba Novac, lucrez în Satu Mare şi risc să îmi pierd  serviciul din cauza firmei de transport pentru că scoate din curse şi nu respectă programul pe care îl are”, a spus Adrian Cozma.

El a precizat că dacă nu se rezolvă problema până la următoarea şedinţă va cere retragerea licenţei pentru fiema respectivă.

“Concret, eu cer Direcţiei să intervină şi dacă în continuare persistă situaţia eu voi fi cel care la următoare şedinţă propun un proiect de hotărâre pentru retragerea licenţei de transport pentru acea societate. Dacă am dat acea licenţă, putem s-o şi retragem”, a subliniat Cozma.

Preşedintele CJ, Pataki Csaba, a explicat că legal este destul de greu de demonstrat că firma respectivă nu respectă programul, în condiţiile în care există o singură persoană care se ocupă de această problemă la nivelul judeţului.

5 comentarii

  1. kowalski Răspunde

    bine ca autocarele “adicris” pot stationa fara probleme pe paulestiului in fata casei incurcand mai mereu circulatia. apropo pe acte unde este parcarea amenajata pentru aceste autocare?

  2. Baba Răspunde

    Bufon Adi asta. Ce urmaresti javra ordinara ? Esti o marioneta pt altii care trag sforile din spatele tau. Nu ma mir ca Romania este cum e cu asa ,,destepti” !

  3. Dany Răspunde

    Cu aceste specimene gen Culcean ,Cozma ,Ardelean nouă generație de politicieni este din start compromisă.
    Așa că sunteți fără valoare.

  4. cetațean Răspunde

    Dar niște bănci unde să aștepte călătorii, în parcarea de lângă finanțe, CÂND SE VOR FACE???

  5. Kira Beny Răspunde

    Sa inceapa controalele cu firma familiei Cozma, care nu are licenta de transport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.