Ultima actualizare: azi, 15:30
Locale

ALERTĂ METEO. Ninsori şi polei în toată ţara, de marţi până miercuri după-amiaza!

ALERTĂ METEO. Meteorologii anunță ninsori, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei în toate regiunile țării, începând de marți dimineață până miercuri după-amiaza, inclusiv în judeţul Satu Mare.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de vreme rea, valabilă începând de marți, de la ora 05:00 și până miercuri, la ora 14:00. În intervalul menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice.

Potrivit ANM, în Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității.

Începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.