Ultima actualizare: azi, 17:15
Locale

Controale intensificate în centrul Sătmarului. Mașinile de aprovizionare, luate la țintă de Primărie

Primăria Municipiului Satu Mare a luat măsuri la capitolul regulament de aprovizionare a societăților comerciale din zona centrală pentru ca maşinile care aprovizionează să nu mai încurce traficul auto. Cu toate acestea, unii furnizori nu respectă nici acum regulamentul.

Astfel, Primăria Municipiului Satu Mare, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor intensifica controalele pentru a verifica modul în care agenții economici respectă programul de aprovizionare a magazinelor din zona centrală, iar cei care blochează circulaţia şi nu respectă orarul de aprovizionare să fie sancționați.

“Furnizorii de marfă și-au făcut prostul obicei de a livra mărfurile în zona centrală cu autocamioanele și în afara programului de aprovizionare aprobat de Consiliul Local, încurcând traficul. Cetățenii municipiului ne sesizează constat acest fenomen și nu cred că este normal ca firmele să deranjeze sute de locatari, motiv pentru care am cerut intensificarea controalelor și sancționarea celor care încurcă traficul în afara orelor de aprovizionare”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Conform Regulamentului, accesul în zona centrală pentru aprovizionare se poate face cu autovehicule cu masa autorizată până la 7,5 tone, cu respectarea unui orar strict de aprovizionare:

  • pentru produse alimentare: – între orele 06.00-7.30, respectiv între orele 9.00-11.00
  • pentru produsele nealimentare- între orele 17.00-22.00

În afara acestui interval este interzisă circulația autovehiculelor menționate.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Un comentariu

  1. y Răspunde

    Asta-i glumă. Sunt niște reguli din perioada B.Ch., adică dinainte de Hristos practic, dar neaplicate. Dar apropo, ce se mai aude de chestia aia de ridicat mașini parcate ilegal pe care s-au cheltuit o grămadă de bani? Ia să văd eu cum vine și ridică mașina cu marfă cu tot la Casa Albă la magazinul lui Lucuț sau mașina cu Coca Cola care parchează tot pe acolo în batjocură zilnic în sensul giratoriu! Imediat după prima acțiune de acest fel ar fi ordine. Dar probabil nem szabad că vine telefonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ALERTĂ METEO. Ninsori şi polei în toată ţara, de marţi până miercuri după-amiaza!

ALERTĂ METEO. Meteorologii anunță ninsori, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei în toate regiunile țării, începând de marți dimineață...

Închide