Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

CONVOCARE. Simpatizanţii lui Victor Ponta, invitaţi la o întâlnire la Satu Mare

Simpatizanţii fostului premier al României Victor Ponta, lider al partidului Pro România, sunt invitaţi la o întâlnire pentru a stabili lista persoanelor din conducerea organizaţiei de la Satu Mare.

Anunțul a fost făcut de fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, el fiind coordonatorul PRO România la nivel de județ.

“Coordonatorul filialei județene a partidului PRO România, dr Dorel Coica, invită membrii, simpatizanții și pe cei care doresc să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta la o întrunire, sâmbătă la ora 11 la sediul partidului. PRO România, filiala Satu Mare, își are sediul pe strada Horea nr 2, lângă Casa de Modă”, se arată în anunţul PRO România.

7 comentarii

  1. Penici Lina Răspunde

    O intalnire cu Coica ????Ahahahahahahahahahahahahahahahha !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Chris Răspunde

    Intr-o tara normala un politician plagiator (dovedit asa cum e Ponta, nu banuit) isi incheie cariera politica. In Romania insa coloana vertebrala e indoita iar orice potlogar e luat in serios.
    Si ne mai miram ca occidentalli sunt uluiti de lipsa de moralitate la romani, cand n-au nici o problema in a credita politicieni dovediti hoti (plagiatul intra in aceeasi categorie a furtului, chiar daca intelectual). ”Lasa dom’le sa fure, ca oricum toti furam pe aici!”.

  3. Szandokan Răspunde

    Plagiator sau nu adevarul e ca măcar asta știe vorbi coerent fără a bate câmpii ca restul și sa nu mai vorbim de banditul de Dragnea.
    Deocamdată ProRomania este unicul partid care are viitor.
    Bafta și sziasztok.

  4. M Răspunde

    hahahahahahaha :)))))))))))9

  5. cârcotaş Răspunde

    Cât de modest este Dorel,vorbeşte de simpatizanţii lui Ponta când ar putea vorbi de simpatizanţii lui.Doar a făcut atâtea pentru Satu Mare.

  6. y Răspunde

    Eu cred că ar trebui introdus la facultatea de Administrație publică o materie nouă, ceva de genul “Cum NU se conduce o primărie”. Titularul cursului incontestabil acest Dorel Costel Coica. Fără doar și poate în asta este as.

  7. Corel Doica Răspunde

    Doar atat vreau sa văd dupa alegeri: fața lui Pinocchio, săracul o să facă iar o depresie severă, nu-i nici un bai, doar are calmante la cabinet, dar faptul că s-a ars odată și n-a înțeles nimic spune totul despre amplitudinea lui intelectuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.