Ultima actualizare: azi, 20:53
Locale

CONVOCARE. Simpatizanţii lui Victor Ponta, invitaţi la o întâlnire la Satu Mare

Simpatizanţii fostului premier al României Victor Ponta, lider al partidului Pro România, sunt invitaţi la o întâlnire pentru a stabili lista persoanelor din conducerea organizaţiei de la Satu Mare.

Anunțul a fost făcut de fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, el fiind coordonatorul PRO România la nivel de județ.

„Coordonatorul filialei județene a partidului PRO România, dr Dorel Coica, invită membrii, simpatizanții și pe cei care doresc să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta la o întrunire, sâmbătă la ora 11 la sediul partidului. PRO România, filiala Satu Mare, își are sediul pe strada Horea nr 2, lângă Casa de Modă”, se arată în anunţul PRO România.

7 comentarii

 1. Penici Lina Răspunde

  O intalnire cu Coica ????Ahahahahahahahahahahahahahahahha !!!!!!!!!!!!!!!

 2. Chris Răspunde

  Intr-o tara normala un politician plagiator (dovedit asa cum e Ponta, nu banuit) isi incheie cariera politica. In Romania insa coloana vertebrala e indoita iar orice potlogar e luat in serios.
  Si ne mai miram ca occidentalli sunt uluiti de lipsa de moralitate la romani, cand n-au nici o problema in a credita politicieni dovediti hoti (plagiatul intra in aceeasi categorie a furtului, chiar daca intelectual). ”Lasa dom’le sa fure, ca oricum toti furam pe aici!”.

 3. Szandokan Răspunde

  Plagiator sau nu adevarul e ca măcar asta știe vorbi coerent fără a bate câmpii ca restul și sa nu mai vorbim de banditul de Dragnea.
  Deocamdată ProRomania este unicul partid care are viitor.
  Bafta și sziasztok.

 4. M Răspunde

  hahahahahahaha :)))))))))))9

 5. cârcotaş Răspunde

  Cât de modest este Dorel,vorbeşte de simpatizanţii lui Ponta când ar putea vorbi de simpatizanţii lui.Doar a făcut atâtea pentru Satu Mare.

 6. y Răspunde

  Eu cred că ar trebui introdus la facultatea de Administrație publică o materie nouă, ceva de genul „Cum NU se conduce o primărie”. Titularul cursului incontestabil acest Dorel Costel Coica. Fără doar și poate în asta este as.

 7. Corel Doica Răspunde

  Doar atat vreau sa văd dupa alegeri: fața lui Pinocchio, săracul o să facă iar o depresie severă, nu-i nici un bai, doar are calmante la cabinet, dar faptul că s-a ars odată și n-a înțeles nimic spune totul despre amplitudinea lui intelectuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PROIECT. Cinci stații de încărcare pentru mașini electrice, la Satu Mare

Primăria Satu Mare intenționează implementarea unui proiect în valoare de 1.738.153 RON pentru 5 staţii de reîncărcare a autoturismelor electrice. Autoritățile locale...

Închide