Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Bătaie între restaurante și cafenele pentru angajați. Se oferă prime și bonusuri

Restaurantele și cafenelele din Satu Mare caută cu disperare angajați. Dată fiind criza de personal, angajatorii se înghesuie cu oferte de job-uri care mai de care mai atractive.

E adevărată bătaie pentru angajați. Restaurantele și cafenelele se află într-o competiție acerbă pentru găsirea de angajați și sunt dispuse să ofere fel și fel de prime și bonusuri. Mai mult decât atât, unele restaurante ajung să racoleze angajați de la alte firme.

Unele restaurante le promit oamenilor tichete de masă, un program de lucru variat și majorări salariale frecvente. În plus, angajații sunt ademeniți cu prime de sărbători, precum și cu prime de loialitate.

 

10 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Adevarata bataie este intre restaurante si Statul Roman : se intrec in a oferi, unii salarii altul ajutoare sociale…..!!!

  2. Satmarean Răspunde

    Profesioniștii TREBUIE să fie bine plătiți indiferent dacă muncesc la stat sau la privat. Cu salariul minim pe economie sau salarii din care nu se poate trăi, așa cum dau muĺți privați, nu se obțin servicii de calitate. Asta se prefac că nu înțeleg patronii din România. Nu cred că există vreun om căruia să-i convină ca cineva să-i subestimeze munca sau chiar să-și bată joc!

  3. Ardelean Răspunde

    Jos cu palaria Jan, foarte bine punctata situatia.

  4. Florin Răspunde

    Ca sa ai un angajat bun trebuie sa plătești mai mult decât minimul pe economie. Privații trebuie sa inteleaga asta. Problema este ca la noi patronii vor sa se îmbogățească peste noapte.

    • Ardelean Răspunde

      Un angajator bun isi plateste un angajat bun cu atata cat merita. Multi platesc pe cineva cu salariul minim, desi acel angajat nu produce atat…

  5. Altu Răspunde

    Patronii ăștia tot spun că vor străini,un străin, mărturisea tot un patron,un filipinez de exemplu îl costă 4000 E cu transport, comision agenție,salariu mediu pe economie,cazare,etc. Deci la român te zgârcești să îi dai 500 E,dar la toți străinii poți da mii de euro. Rușine patronii din România,sper să dați faliment. Atunci de ce ne mirăm că toți pleacă în străinătate. Decât sclav pe 300 E, mai bine sclav pe 1500 E,zic eu. Sau mai este varianta să fie toți bugetari, că ăia primesc fără număr de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.