Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Cel mai mare proiect din istoria Spitalului Județean intră în linie dreaptă

Contractul de proiectare pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a fost deja semnat, iar astfel cel mai mare proiect din istoria Spitalului intră în linie dreaptă.

Anunțul a fost făcut în acestă după-amiază de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba. În luna mai este termenul de depunere a aplicației finale, după care începe procedura de licitație. Nu mai puțin de 11,5 milioane de euro se vor investi în noul corp de clădire de 6 etaje ce va fi construit în curtea Spitalului Județean.

Noua construcție, realizată pe 6 nivele, va face posibilă mutarea majorității secțiilor de la Spitalul Vechi, acolo urmând să rămână doar secțiile de Psihiatrie Acuți și Cronici. Va fi o clădire modernă, cu circuite corespunzătoare ultimelor standarde impuse în sănătate, iar heliportul va fi poziționat pe acoperișul viitorului imobil. În acest fel toate secțiile se vor putea reorganiza pentru a asigura reușita intervențiilor, cu accent pe sănătatea și siguranța pacienților.

5 comentarii

  1. Sm Răspunde

    Foarte bine, bravo, Doamne ajuta! Dar nu puteti licita ceva proiect pentru a “implanta” personal medical (aici intelegem : medici si personal auxiliar) cu experienta si RESPECT fata de pacienti ? Iar pe acestia sa-i trageti in teapa… Se poate?

  2. Serios? Răspunde

    Ohooo! Mai e mult pana departe! Incep basmele, vin alegerile…

  3. SC Cine a castigat? Răspunde

    A fost semnat intre consiliul judetean si SC SCUIPA IN SOMES SRL.

  4. Kkt Răspunde

    Într-adevăr!!! Campanie electorala. Prin 2030 poate se va finaliza.

  5. Rodica Răspunde

    Stam linistiti ca intervine o ….eroare tehnica ( ca la programul cornul si laptele ) , dar pana atunci , ne pregatim de alegeri ! La fel faceti toti !Incepeti cu promisiunile si continuati cu ele , iar finalizarea se lasa asteptata ; suntem deja obisnuiti ! Cine a castigat contractul de proiectare ? Cumva Gunthner ? Sau , e secret …….. Ca mai tot ce faceti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.