Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

CHESTIONAR. Cât de mulţumiţi sunteţi de activitatea Primăriei în 2018?

Cât de mulţumiţi sunteţi de activitatea Primăriei în 2018?

Primăria Municipiului Satu Mare efectuează, în perioada 8 ianuarie – 20 ianuarie, un sondaj de opinie online care urmărește obţinerea unei imagini cât mai corecte a percepţiei cetăţenilor municipiului cu privire la calitatea serviciilor oferite de administraţia locală în 2018, precum și pentru a afla ce își doresc cetățenii în 2019 în privința dezvoltării orașului.

Puteţi răspunde la întrebări accesând linkul de aici.

25 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Sunt mulțumit de activitatea viceprimarului Adrian Albu!

  2. dorel Răspunde

    Ce să spun sătmărene, ești foarte ușor de mulțumit. Totuși ce a făcut Albu ăsta așa mulțumitor?

  3. Cetatean Răspunde

    Da Ceva se misca in orasul asta.

  4. a Răspunde

    Asemeni catelului dupa os…
    Maaaalll…malll..

  5. Unul Răspunde

    Amu și-o făcut Tare și unii plinul, la greu !!!

  6. Unul Răspunde

    Amu și-o făcut Tarr și unii plinul, la greu !!!

  7. Cetatean Răspunde

    Fara sa-mi pun ochelarii optimisti si comentariile aferent, trebuie sa recunosc ca orasul se dezvolta si prospera in directia buna. Sigur parerile sunt impartite, trebuia mall sau mai bine alte fabrici sau parcuri…etc dar investitii sunt, locuri de munca exista, infrastructura se intretine/pe alocuri se dezvolta, avem programe/evenimente de buna calitate… Este prima data in ultimul deceniu cand pot sa spun ca sunt multumit de mersul lucrurilor is SM. Nu la fel de institutiile subordonate, gen finante locale, unele birouri din primarie, politia locala…etc unde din pacate angajatii/angajatele in continuare se cred superiori contribuabililor si lucreaza intr-un ritm lent, aici mai trebuie lucrat mult! Totodata trebuie infiintate spatii pentru parcare in zona centrala, au fost promise 2 cladiri de parcare… sper sa se edifice! Din partea mea, tineti-o tot asa!

  8. gogu Răspunde

    Spun sincer nu credeam ca se va misca ceva cu Gabor asta …. dar am ramas surprins cand mam intors in oras dupa un an . BRAVO GABORICA CONTINUA

  9. Nimeni Răspunde

    Sunt unele lucruri care din pacate nu evolueaza bine, spre exemplu, acea mentalitate nenorocita paralela care incearca sa ne tina pe loc, acele relatii incurcate intre decidentii locali, multi dintre ei neavand ce cauta pe pozitiile respective. De aici rezulta si faptul ca ne dezvoltam doar in sectorul de consum. Ne schimba altii, noi nu ne schimbam deloc.

    • Obiectiv Răspunde

      Aşa e!Unii văd dezvoltarea în luminiţele de Crăciun.

      • Rodica Răspunde

        Da , pavam putin pe ici , pe colo , punem luminite de sarbatori in zonele centrale , mai deschidem vreo doua trei mall-uri ( ca asa avem si noi sensuri giratorii mai ca lumea , celelalte – Dumnezeu cu mila) , mai facem ceva ce sare-n ochi omului de rand si bilantul e pozitiv , avem realizari marete ! Obiectiva parerea ta , obiectivule !

  10. a Răspunde

    Eu nu stiu ce ati vazut progres in oras… Un mall investitie privata. Nu e a primarului. Niste pavaj ieftin pus de Tarr. Ala care zuce se infrastrctura… Care? Tariceanu anunta in 2008 Centura Satu Mare. Noroc cu satmareanul de Drumuri din Bucuresti, ca altfel mumu centura.
    Hai ba, fiti realisti. Da postacii sunt la serviciu. 10 bani la mesaj?

  11. Darius Răspunde

    Sunt mulțumit de activitatea citymanagerului Maskulic că el este miezu in toată treaba.cine știe cunoaște .

  12. altu fara bmw Răspunde

    @Da Darius, fără el n-am avea sensurile giratorii “excelent” executate.

  13. Daniel Răspunde

    De ce ziceți că mall-ul nu este o investiție și că nu este făcut de către conducerea orașului? Este o investiție imensă! Vă dați dumneavoastră seama ce factor de risc și-au asumat investind atât de mulți bani în Satu Mare? Dacă nu le va merge și vor fi nevoiți să închidă, cine credeți că le va despăgubi? Nimeni! Sigur au negociat facilități de la primărie, dar nimeni nu le poate garanta succes pe termen scurt/mediu/lung. Dacă nu le iese treaba, pierd câteva zeci de oameni locul de munca și primăria impozitele și taxele…
    De ce ziceți că nu e investiție din partea primăriei când ei au negociat un pod de la Nepi. Aia nu va fi o îmbunătățire? O realizare? De unde vreți să aibă primăria bani de construit mall, când nici nu are dreptul pentru așa ceva!? De ce va deranjează investiția pe baza de consum la Satu Mare, când asta este tendința în toată țara!? Ba chiar, în toată Europa! Banii nu mai vin fabrici, vin din IT. In IT sunt bani, iar cei care câștigă de pe acolo, vor sa cumpere. Că restul populației nu are de unde, e alta întrebare, care nu poate dar nici nu trebuie sa fie rezolvată de primărie. Mall-ul însă nu-și selectează doar clienții din IT ci e pentru toată lumea. Că voi nu înțelegeți asta, este problema educației. Ideea este că se consideră investiție din partea primăriei și negocierile reușite de a aduce firme mari în oraș, pentru că de pe seama lor primăria încasează bani, din care într-un final cumpără sare, plătește firmei incompetente de asfaltare ș.a.m.d.

  14. a Răspunde

    Daniel, puisor.. Si ce treaba are Primaria cu Mall? Sunt eu prost, dar nu vad legatura. Care pod? Ala pietonal? Poi eu stiu ca Nepi l-a desenat, iar banii vin de la Primarie. Halal afacere.
    Vezi ca tocmai tu te contrazici. Vb de IT, cand primarul a anuntat 5 hipsteri ca deschid 10 calculatoare prin oras?
    Cu Mall sau fara, eu ma miscam.
    Am vazut ca a taiat pista de biciclete de la Uzina de Apa, pana la cea de la Pescarus. Am vazut ca infrastructura rutiera e praf. Am vazut ca autobuzele cumparate nu se incadreaza pe strazile mici din oras.
    Am vazut beculete, frumoase cu gust. A spus cineva la ce pret?
    Altceva nimic.
    Pod strand, sens Burdea, IT, verdeata… Bidoane de plastic si cam atat.

  15. Costiclădop Răspunde

    Mie îmi place “Autostrada Codrului”
    Dovadă de buni gospodari și o armată de juriști care “își fac treaba”.

  16. a Răspunde

    Alt analfabet functional. Ce treaba are Gabor cu autostrada lui codru prajit?

  17. Cetatean sm Răspunde

    Foarte multumita.Din pacate majoritatea satmarenilor sunt pesimisti. Dar daca ne gandim mai bine , de vreo 10 ani daca s-ar fi facut cate ceva ,poate si Satu Mare era ca Oradea .Sa mergem tot asa in contiuare ,pentru a avea un oras intr-adevar european !

  18. M Răspunde

    e ok, ne dezvoltam. Fata de Coica e super bine!

  19. a Răspunde

    Sa priceapa si prostul de mine…In ce ne miscam?

  20. y Răspunde

    Să ridice mânuța care vede o direcție spre care mișcăm. Aaaa, nu prea se vede! Exact aici este problema. Deocamdată petecim și încercăm câte ceva. Dacă rezolvarea problemelor curente ale urbei înseamnă că ne mișcăm atunci am cam coborât ștacheta. Dar nici măcar nu le rezolvăm. Mallul și alte cele supermarketuri deja fără număr, fără număr nu se pot numi dezvoltare nici măcar din punct de vedere urbanistic. Mallul a desființat lanurile de porumb și cocioabele celor fără adăpost din centru. Iar pentru mine mallul de exemplu nu prezintă nici un interes, încă nu am fost și nici nu intenționez să-l vizitez. O parte din familie a fost la KFC și s-au întors de acolo cu toată minunea de diaree. De două ori, deci …… Ce să facem stomacul nostru postcomunist nu rezistă la E-urile americaneze.
    Problema este că tot comparăm cu ce a fost sau s-a făcut pe timpul lui Coica. Băi fraților, impotența aia pe parcursul celor 4 ani de mandat ai doctorului sunt adâncimi pe care sper ca nu le vom mai cunoaște. Hotel Dacia, parcările etajate promise din centru, centura cât mai repede și transport public eficient nu brontosaurii de autocare în continuare. Și investiții dar nu retail ci producție care crează plus valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.