Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Copiii primesc laptele și cornul de la jumătatea anului școlar

Deși programul laptele și cornul trebuia introdus încă de la începutul anului școlar, din cauza unei greșeli tehnice copiii vor putea beneficia de aceste alimente începând de la jumătatea lunii ianuarie.

Deși era logic ca elevii să primească aceste alimente de la începutul școlii, licitația pentru programul laptele și cornul a fost anulată din cauza unei greșeli tehnice, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Astfel, laptele va ajunge pe băncile elevilor începând cu data de 14 ianuarie, iar cornul și merele vor fi introduse până pe 21 ianuarie.

 

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Domnule presedinte Pataki, raspunde cineva pt acea “greseala tehnica”? Stiti cati copii abandoneaza scoala pt ca parintii nu au ce sa le puna de mancare la scoala? Cornurile vor fi aduse de la sute de km din alte judete, ca si in alti ani ? Poate ne dati niste detalii privitoare la “greseala tehnica” nume de persoane vinovate, sanctiuni luate etc. Asteptam lamuriri pe aceasta tema.

  2. MAE Răspunde

    Conducere de doi bani ,săraci copii ,sa asteptat spaga si apoi so activat laptele si cornul (defapt coarnele în cap la iei )

  3. Rodica Răspunde

    Din pacate pentru copii beneficiari ai acestui program , aceasta problema nu e …vizibila , adica nu sare-n ochi ca pavatul centrului , luminitele de sarbatori sau inaugurarea unor mall-uri . De calitatea acestor produse , nici nu mai discutam , este execrabila (la fel ca ambalajele) ! Da ce stiu niste copii ? Aceeasi …..greseala tehnica o anunta si mai in vara , inainte de inceperea anului scolar ? Cine raspunde si cum ? Sau pentru ….greselile tehnice nu exista responsabili …… Cata minciuna , cata smecherie, cata parsivitate si cata iresponsabilitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.