Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Zboruri noi din primăvară de pe Aeroportul Satu Mare

Începând din această primăvară, opratorul Wizz Air va crește din nou frecvența zborurilor săptămânale spre Londra de pe Aeroportul Satu Mare, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba. 

Astfel, începând din această primăvară, compania Wizz Air va creşte frecvența la 3 zboruri săptămânale, pe această rută.

Mai mult decât atât, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că este foarte posibil ca de la începutul sezonului estival să existe și alte curse externe de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Șeful CJ a spus că în aceste momente există negocieri cu mai mulți operatori.

 

2 comentarii

  1. Romales Răspunde

    Dick! S-o trezit presedintele CJ din letargie? Io venit curentu’! Am crezut ca nici nu mai exista , la ce activ este in calitate de presedinte! Mai blazat, mi se rupist si dezinteresat si total neimplicat pres de CJ ca asta nu cred ca a mai avut judetul asta, si asa de kkt!

  2. Mihai Răspunde

    Cineva sa-l scoale din vise pe pres….wizz renunta la curse, in loc sa bage altele. Deja de saptamana viitoare wizz se retrage incet de la noi, scot un zbor pe saptamana. Multumim directorului morosan pentru performanta de a pune pe butuci si aeroportul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.