Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Deficit de ofițeri la Jandarmeria Satu Mare

Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare și-a prezentat astăzi, joi, 17 ianuarie, bilanțul pe anul 2018. Evaluarea anuală a activității unității a fost prezentată de colonelul Ovidiu Popa, în cadrul unei conferințe de presă.

Conducerea unității a subliniat faptul că există un deficit important de ofițeri în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, gradul de ocupare fiind de 68 la sută. Mai exact, vorbim de un deficit de 12 ofițeri, iar de asemenea, de opt ani de zile nu există un ofițer de patrimoniu imobiliar. Mai mult decât atât, funcția de prim adjunct al inspectorului șef este în continuare vacant, nefiind ocupat sută la sută niciodată.

Astfel, cu toate că în 2018 vorbim de mai mulți angajați la Jandarmerie, unitatea continuă să rămână deficitară pe partea operativă.

În anul 2018 au fost aduși opt ofițeri noi și au fost încadrați doi subofițeri. În schimb, pe partea de plecări, au părăsit unitatea patru jandarmi, dintre care trei au ieșit la pensie. Colonelul Ovidiu Popa a precizat că există un impediment serios, însă Inspectoratul reușește totuși să gestioneze bine situația.

8 comentarii

  1. jacnea Răspunde

    dreacnea isi construieste armata? are nevoie de lichei, voluntari?

  2. Ardelean Răspunde

    Bine ca aveti popa si cor bisericesc. Poate scoateti grasunul in strada, la un pic de miscare si activitate operativa, si deja va creste gradul de incadrare cu ofiteri operativi cu 9.8%. La fel puteti face si cu gurista unitatii, ca de e ceva de zis poate si seful, ca are si el gura, nu-i trebe angajat un bibelou pt asta.

  3. cefe late Răspunde

    Daca nu avea uniforma credeai ca sunt doi interlopi la masa gata sa casapeasca pe unul..legal bine inteles..

  4. Unu' Răspunde

    Nu uităm 10 August, bătăușilor!

    • + Răspunde

      CRIMINALI NENOROCITI ATI UCIS UN BATRAN NEVINOVAT GUNOAIELOR, ATI INTRAT IN CARTEA DE ISTORIE CA LICHEI DE INFRACTORI CONDAMNATI, FELICITARI!

    • Jandarmul de serviciu Răspunde

      Nici nu vrem! Te asteptam si data viitoare cand se umfla fasolea in tine dupa ce ai cules capsunii si iti vine sa te apuci de emanat idei politice!

  5. Mihai Răspunde

    Cum stati cu furtul de fier vechi facut de fostul sef al ijj in combinatie cu juristu de acolo? Se ma stie ceva? Ca indata se prescrie treaba. Iar popa la ce naiba va trebe? Doar ca sa umble cu colinda in decembrie si crucea in ianuarie, isi.umple buzunarele si apoi repaus pana anul viitor? As intreba de nu-i e rusine, dar clar nu, ca doar e popa ortodox. Bine ca el are masina lui de serviciu, dar cei din operativ pot bate strazile la pas. Si mai aveti obraz…. . De ce nu spune grasunu, daca tot sta asa frumos in poza, de ce a plecat fostul sef de stat major?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.