Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Accident lângă jud. Satu Mare. Un mort și 8 răniți!

Accident lângă jud. Satu Mare. O persoană a decedat și alte opt au fost rănite în această seară într-un accident produs pe DJ 191 din județul Bihor, în localitatea Viişoara, în apropierea județului Satu Mare.

Una dintre victime, un bărbat de 21 de ani, rănit foarte grav, a încetat din viaţă.

Accidentul a fost anunţat prin sistemul de urgenţă 112 la ora 20:51 iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri ai detaşamentului din Marghita.

„În momentul sosirii la locul intervenţiei echipajele au procedat la descarcerea a cinci victime rămase captive în cele două autoturisme”, a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate, printre altele, o autospecială pentru intervenţie la descarcerare, echipajul de terapie SMURD Oradea şi autospeciala pentru transport victime multiple şi două echipaje al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

Deşi a fost supus manevrelor de resuscitare, şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident a încetat din viaţă. Celelalte victime sunt în momentul de faţă în afara oricărui pericol.

Traficul rutier pe DJ 191 în zona accidentului este blocat. „Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului”, a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu.

Reprezentanţii poliţiei recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.