Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Accident teribil în Italia: 5 români și-au pierdut viața după ce au dat o spargere

Cinci români şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, în Italia, în timpul unei urmăriri cu Poliţia, la scurt timp după ce au dat o spargere. Nenorocirea s-a produs, noaptea trecută, în zona oraşului Alvignano, în provincia Caserta.

Cinci români, dintre care patru bărbaţi şi o femeie, se aflau într-un autoturism urmărit de Poliţie după o spargere la o bijuterie din oraş. Accidentul s-a produs pe şoseaua Telesina în momentul în care şoferul român a pierdut control volanului şi s-a ciocnit violent cu un TIR. Impactul a fost atât de violent încât maşina românilor, marca Skoda Fabia, s-a răsturnat, iar patru dintre românii aflaţi în maşină au murit pe loc.

Doi dintre bărbaţi au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, în timp ce alţi doi au fost aruncaţi pe geam după impact, notează tvsette.net. Românca rănită în accident a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, unde a decedat ulterior.

În maşina românilor, poliţiştii italieni au găsit o cantitate impresionantă de bijuterii din aur, cel mai probabil furate în timpul spargerii.

7 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Astia nu mai vin la mitingu diasporei !!

  2. dorel cetatean Răspunde

    Sunt votantii lui dragnea acum

  3. Unu Răspunde

    Ai de ….., până în Italia o ajuns aieștie de la Auchan- Altex cu telefoanele ???

  4. Nimeni Răspunde

    Nu prea stiu de unde se preiau aceste stiri insa daca citesti ziarele italiene din Caserta ei spun ca sunt 4 morti, al cincilea este un rrom cu origini sarbesti spitalizat cu cod rosu. Probabil sunt niste tigani pusi pe furat. Nu inteleg ce importanta are aceasta stire pentru cititorii portalsm-ului.
    “…..E’ un rom di origini serbe e non appena sarà possibile gli agenti del commissariato di Telese Terme e della squadra mobile di Benevento cercheranno di interrogarlo per identificare gli altri 4 complici deceduti.”

  5. Pop Ioan Răspunde

    Carte de vizita pt Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.