Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Capcanele din sensul de la Burdea. Un șofer și-a pierdut roata într-un crater

Găurile de la Burdea au început să facă victime. Un șofer a luat în plin o groapă și a rămas în pană.

Craterele aflate în sensul giratoriu de la Burdea au devenit spaima șoferilor. Luni, un conducător auto și-a spart roata autoturismului, după ce a avut ghinionul să dea cu mașina în craterul adânc de câțiva centimetri.

Șoferul a coborât din mașină și s-a apucat să schimbe roata, blocând parțial circulația din sensul giratoriu.

Sursa foto – Facebook/Drivers SM

11 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Am trecut aseara pe acolo si intr_adevar nu ai pe unde sa ocolesti.Te feresti de unul si dai intr-altul(vorbesc de cratere si nu de politicieni).,,Iarna nu-i ca vara”spunea un celebru politician dar la noi si vara se deterioreza asfaltul aproape la fel ca si iarna(vezi podul Decebal reparat si iar reparat dupa alte reparatii).Rusine si iar rusine celor care raspund de aceasta urbe care acum arata ca dupa razboi,datorita proastei executii a drumurilor.
    Cum nu vii tu Tepes doamne,
    Ca punand mana pe ei,
    Sa-i imparti in doua cete
    De smintiti si de misei.

    Si in doua temniti large,
    Cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie (primarie)
    Si la casa de nebuni!!! Ca tot il sarbatorim pe Eminovici.

  2. UNU Răspunde

    am vrut sa fac o sesizare la portal satu mare dar cum la numarul de contact nu raspunde nimeni am fost nevoit sa apelez la un alt ziar unde au raspuns ferm , deci domnilor satmareni daca la burdea e crater, atunci drumul spre lazuri cum poate fi numit pe aceea portiune de 10 m , este o tablita frumoasa care s-a pus acolo acum 2 ani acest drum a fost facut cu sprijinul consiliului judetean care a tinut cca 6 luni, ieri nu am putut circula pe nicio sosea, se poate asa ceva ,noi platim taxe si impozite, ieri am facut 35 de minute pana la servicdrum care in mod normal il fac in 10 minute, un tir rasturnat in sant la aqua park si culmea nu in curba mare ci pe un drum drept , cred daca am fi circulat pe un patinoar nu era asa gheata , nu pui tu sare , nisip , dar nici nu il cureti ce ziceti domnilor de la drumuri ca la controale stiti sa stati – roti de vara – roti de iarna un idiot a ghicit si asta , tot zic dar intr-o zi voi chema o televiziune sa filmeze acest frumos oras SATU MARE SI AICI NU DAU VINA PE PRIMAR . O zi buna.

  3. Ardelean Răspunde

    Fix pix, doare la basca pe garborka citimanajer si gumis, ca azi la 20 m de primarie era derdelus pe trotuare, dar mi a baj. La vara da la toti fraierii un bogracs si focile aplauda si voteaza. Iar lozserii sa mearga pe alrundeva, pana vine ceva Lidl si face la noi un giratoriu, ca gaborka e ocupat cu consiliera nevasta de instalator si cu kortepalinka.

  4. Ardelean Răspunde

    Acolo or fost doua masini de mimitzie…frumoase, cu girofaruri si tot ce trebe. Or amendat oare administratorul drumului, sau or ridicat din eepoleti si mers la caldurica?? Iar gropile alea au adancime mare, nu cativa cm.

  5. Zile d-l Geo Răspunde

    A mai fost o masina ieri care a patit acelasi lucru. SUV Nissan cred. Este revolator sa nu se puna ceva in gropile alea. Exista un site cu reclamatii la primarie? Va rog afisti. Portalsm faceti un reportaj despre asta va rog. Ar fi foarte util si ati ajuta o multime de oameni.

  6. Avocat Răspunde

    Refaceți odată și pentru totdeauna sensul giratoriu din intersecția Burdea , stimate domn primar Kereskeyi Gabor și manager Maskulik Csaba, precum la intersecția Crinul, este inadmisibil ceea ce se întâmplă acolo !!!

  7. Judecător Răspunde

    Vom da Primăria în judecată și eu mi-am stricat autovehicolul în intersecția Burdea, este de-a dreptul inadmisibil acel sens giratoriu prost ce este amplasat într-o intersecție atât de mare, intens circulată și importantă!!!

  8. Altu Răspunde

    Nu știu de ce vă agitați,s-a dovedit că noi românii nu avem talent la făcut drumuri. Noi suntem buni la șpaga,furturi,crime etc. dar la drumuri nu. Nu are rost să insistăm. Și oamenii sunt vinovați,cine te pune să circuli cu mașina pe drumurile astea. Ia domnule un cal, tractor, chiar și un măgar e bun dar nu mașină. Doamne ajută-ne!

  9. Ardelean Răspunde

    Fix pix…. . Mucles inca putin apoi vom da la bouleni cate un bogracs si gata rezolvate voturile viitoare.

  10. avu Răspunde

    Ma buc ca toti cei de aici aplauda frenetic mallul si beculetele de Craciun, in timp ce vietile noadtre sunt puse in pericol. Cand s-a facut sondajul cu activitatea Primariei, toti admirati beculetele, cu un pahar de vin fiert, apoi va cautati in buzunar 15 lei pt KFC! Primarul nu face nimic pt ca nimeni nu protesteza, numa aplauda.
    Continuati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.