Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Concluzia Poliției Satu Mare: patru focuri de armă pentru oprirea șoferului beat

Polițiștii au venit cu primele concluzii în cazul bărbatului care a fost oprit cu focuri de armă, ieri seară, în municipiul Satu Mare.

Ce spune Poliția Satu Mare

Sătmărean, de 43 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice nu a oprit la semnalele polițiștilor de rutieră, pe raza municipiului Satu Mare.

Ieri, 13 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au efectuat semnalul de oprire unui autoturism care circula pe strada Cărămidarilor, din municipiul Satu Mare, însă acesta nu s-a conformat astfel că au procedat la urmărirea acestuia.

În timpul urmăririi autoturismului menționat, acesta a acroșat autospeciala de poliție provocând avarii la partea din stânga spate, astfel că unul dintre agenții de poliție rutieră a folosit armamentul din dotare pentru a opri autovehiculul, trăgând  4 focuri de armă, unul în plan vertical și 3 asupra autovehiculului, reușind astfel oprirea acestuia și imobilizarea conducătorului auto, de 43 de ani, din municipiul Satu Mare.

Persoana aflată la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. Ionica Răspunde

    Jozsico ce ai facut mai :))))))))) ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.