Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Contrabandiști săltați în trafic, în municipiul Satu Mare. Lăsați fără ,,marfă” și mașini

În cursul zilei de ieri, vineri, 25 ianuarie, olițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile. Astfel, în jurul orei 7.00 polițiștii de frontieră au descoperit într-un autoturism marca Volkswagen, oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, condus de Vasile F, de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, 440 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 5.200 lei.

La scurt timp, în jurul orei 8.00, pe o stradă din localitatea Satu Mare, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, în care se aflau L.I., în vârstă de 46 ani și P.I., de 45 ani, ambii domiciliați pe raza județului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit, opt saci care conțineau țigări, fapt pentru care bărbații, împreună cu autoturismul, au fost conduși la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 70.000 lei.

În ambele cazuri, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul marca Opel și autoturismul marca Volkswagen au fost indisponibilizate la sediul STPF Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând a fi luate toate măsurile legale ce se impun.

30 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Numai Dragnea nu e saltat de politisti… foarte interesant…

  2. Nae Răspunde

    Si nici nu va fi ridicat, eventual o sa-si traga un glont prin soric, asa cum a facut-o si altul apoi o sa-l regasim in alt nivel politic.

    • x-ulescu Răspunde

      pe werner il ascund procurorii ,, sa le pice si lor un post caldut .. ca se stie ca poate fi fapta de fals si uz de fals dar fara faptuitor !..doar in romanica

      • Unu' Răspunde

        Mai schimbă si tu postul TV de pe antena 3, postac posac! Mai există și alte posturi TV înafara antenelor securiste!!!
        Puie MSD!
        MUI3 dragnea!

        • x-ulescu Răspunde

          Da cum se face ca desi este o sentinta definitiva ca fam iohanis a luat casa cu acte false ..nimeni nu e cercetat pentru fals si uz de fals ?? sa ma uit șla post tv in insolventa de o suta de ani ,sau la altu care listat la bursa ..a pirdut o gramada din banii tai de pensie privata ??? pai la astia nu am incredere nici la starea vremii.
          uuie msr , puie mnl , mui3 werner si orban

          • Unu'

            La câtă minte ai, postul recomandat pentru tine este Duck TV!
            Spor la mui3!

  3. matroz Răspunde

    @all:muicăăăăăăăăăăăă…ce de-a muie!!!!

    • c-block Răspunde

      Pomenesti ca esti invidios. Ti-ar trebui si tie, nu?

      • Matroz Răspunde

        @c- inteligentule…Da’ ce de-a like-uri ai….Eu cred ca esti ungur!Ce zici?

        • c-block Răspunde

          Ai tati niste obsesii. Daca cineva nu e de acord cu tine e musai sa fie ungur. Esti ……. obositor. Prea mult pesede strica. Nu crezi?

          • matroz

            @c-block:desi nu eu am comentat,ramane valabil.Esti ungur si doresti muie!Spre stiinta ta,daca ai stiinta (sincer ma indoiesc ca posezi asa ceva)nu sunt pesedist!Nu cred!Mai ai vre-o intrebare?In caz ca mai ai “tati niste obsesii”te rog sa-mi ceri lamuriri!Ce aiurit bantuie printre inaltele personalitati ale forumului!

          • Norick

            @matroz : asa se pare , ca si la tine o spart cultura siguranta… 🙂 🙂

  4. Ionel Răspunde

    ăștia gen -escu sunt vinituri , sudiști ordinari , pesediști de teleorman , privitori la latrine .

  5. c-block Răspunde

    @matroz. Prostia ta ma jigneste. Te rog sa-mi explici de unde frantu ai scos-o pe asta ca is ungur. Ca nu am caractere romanesti???? Nici tu nu ai. Esti pesedist, numai aia au intelighentia profunda pe care o demonstrezi si tu injurand ca la usa cortului ca un tigan nespalat. Reusesti sa cobori nivelul discutiei in profunzimi inimaginabile. Fosa Marianelor e fix pix. Crezi ca ti-ai gasit alt pacient? Y nu iti raspunde? Cum te suporti? Cum te suporta cei din jurul tau? Shame.

  6. matroz Răspunde

    @Norik:Bace norik,ce incultura a mea te-a scos din calmul unguresc?Sau te jucai cu c-bloc ce zice ca il injur?

    • Norick Răspunde

      @matroz : stai calm hombre , singur jucam 😉 . N-am eu treaba cu nimeni , dar in schimb asa se pare , ca ziua de luni nu a fost una reusita pentru tine…. Odihneste-te putin si revine-te maine mai relaxat…:-)
      Noapte buna… :-)))

    • c-block Răspunde

      Adevarul este ca tu esti @matroz care arunci cu invective si cu epitete fel de fel. Nu numai acuma. Cine nu-i cu noi e impotriva noastra. Stii cine e spus, sunt sigur de asta. Adevarul e ca nu te poti depasi. Problema e ca asa ai pornit de acasa, v-ati salutat cu p@zdamasii/p@lamea si asa ti se pare normal. Nu cauta unde nu este. Spune-mi drept este careva pe forum de care nu te-ai legat pana acum? Nu cred.

      • Norick Răspunde

        @c-block :dimineata nu are acces la internet, iar cand le spui adevarul imediat sparge capul. Eu m-am obisnuit deja si nu ma supara deloc.
        O zi buna… ?

        • matroz Răspunde

          @Norik:apreciez fair-play-ul tau!Dar mai schimba tipul de apreciere,e veche de ani multi!
          Ce as mai spune:s-a intalnit tusea si cu junghiul!Daca ai fi fost corect ai fi sesizat ca tusea s-a bagat in discutie neprovocat,neavenit si prost crescut!De la tine ma asteptam la mai mult!Dar,junghiul…

          • Norick

            @matroz : nu-l cunosc pe toate proverbele de la tara. Nici asta cu “tusea” (defapt daca vreau sa fiu sincer cu tine , habar n-am despre ce promovezi 🙂 ) . Daca ai fi tu jumatate corect cat mine , deja am fi muuult mai inainte…. 🙂 Dar si asa este o.k. – cum am zis mai sus , pe mine nu ma superi asa de usor… 🙂
            Peace ! 🙂
            P.S. stiu , ca nu toate comentariile de mai sus cu nick-ul tau este scris de catre tine … 😉

          • y

            @Norick, doar că dacă este adevărat ce spui și sunt și alții care postează sub numele marinarului atunci el de ce nu se delimitează cum facem și noi. Îi convine, este de acord? Are nevoie de purtător de cuvânt?

          • Norick

            @y : na binye… toate nu le știu nici io… :-))) Oricum până nu se introduce folosirea unui singur nick (după o înregistrare simplă) , nu avem șanse pentru o conversație civilizată. Ăștia de la Portal nu vor asta – poate așa se distrează și mai bine….:-))
            Minden jót, kellemes estét … 🙂

  7. c-block Răspunde

    Ca sa recunosti ca esti …. trebuie sa ai … ceva acolo sus. Tu stimabile perseverezi in ….. Daca ar fi sa cercetam totul a pornit de la remarca ta intelighenta ca ce de m@ieeee e prin zona. Am zis doar ca poate esti amator. Dar puteai sa citesti articolul. Nuuuu! Ca daca citeai, puteai sa intelegi ca ma refer la baxurile de tigari de contrabanda. Da’ nu, tu insisti pe m@ie. Si sa mai zici ca esti destept. De fapt nici nu trebuia sa citesti articolul. Ajungea sa deslusesti poza. E greu dupa o zi de munca.

    • matroz Răspunde

      @c-block:Dute tu…

      • c-block Răspunde

        Nu demonstrezi decat ce am afirmat adineaori. Ia un calmant si mai lasa-ma. Si daca mai comentezi incearca sa scrii despre subiect nu despre mamica sau taticul lui careva. Eu personal nu sunt amator.

        • matroz Răspunde

          @c-block:Tu chiar fabulezi.De unde scoti chestiile astea?Tu ii fi neam cu nepretuitul y.Brrr….gata ,de specimene cu patologia in cv sunt sătul!Frate al meu ,dar esti degenerat iremediabil…Am atentat eu la presupusa ta mamica sau tatic???E clar.Te-a nascut o matusa!

          • c-block

            Ase-i ca ai doi tati? Atata frustrare rar mai vezi! I-auzi, te citez si spui ca fabulez! Inseamna ca suferi cel putin de tulburare bipolara, nu mai recunosti ce spui! Stai linistit, se trateaza.

  8. matroz Răspunde

    @y:si cam cum crezi ca ma pot delimita de prostioarele unora?Vezi ca de mult refuz sa mai comentez ,sau o fac rar….
    Dar daca vrei neaparat,azi de la ora 12.00 in Parcul Central o voi face in gura mare!!?Sper sa ai simtul umorului si sa nu te apuce din nou dorul de invataturi satmarene!

    • y Răspunde

      @matroz, eu de exemplu când mai apare câte un specimen fals care postează cu numele meu scriu că nu am scris eu tâmpenia aia. De unde să știe lumea altfel? Sau poate se gândesc că ești de acord.
      Iar la ora 12.00 poți să comentezi în gura mare cât vrei de mine. Vezi să nu răgușești și ai grijă la gripele astea rebele, de la aviară, porcină sau umană sau ce s-or mai inventa. Nu aș vrea să te am pe suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.