Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Bătaie de joc! Televizor distrus de curieri

Un televizor nou-nouț a fost distrus de curierii de pe ruta București – Satu Mare, potrivit unei sătmărence.

Femeia și soțul ei au primit cadou un televizor din București, însă când a ajuns la destinație, iar cei doi l-au despachetat, televizorul a fost spart.

Sătmăreanca a postat un mesaj pe Facebook, alături de mai multe poze în care se vede cum pe pachet era lipită o hârtie pe care scria că pachetul este unul fragil.

În urma incidentului, cei doi vor să dea firma în judecată.

”Așa am pățit cu firma FAN COURIER !!! OPC! Și după în judecata!”, este mesajul femeii.

17 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Pe cutie pare sa scrie Samsung si tv este Panasonic…..oricum dati in judecata Fan Courier !!!

    • Ionut Răspunde

      Ai dreptate, au cumparat un TV second hand Panasonic in cutie de Samsung, deci ambalajul automat nu este cel original si NU vor primi despagubiri de la firma de curierat. Nu au avut bani de unul nou dintr-un magazin din SatuMare si cica vor avea bani sa dea firma in judecata……

  2. Pop Ioan Răspunde

    Si mie mi-au distrus un fax laser Panasonic,intre Bucuresti si Satu Mare,tot cu inscriptia de “Fragil”,insa in ambalajul original.La ridicarea coletului n-am dat importanta unei rupturi si mai multor indoituri pe ambalaj intr-un colt si nu l-am desfacut in fata curierului.Cind l-am dus inapoi ,mi-au spus rizind,ca pot sa fac reclamatie si la Dumnezeu dupa ce eu l-am dat de pamint.Deci nu este prima lor realizare.In rest “NO COMMENT”.

  3. Anti fan courier Răspunde

    In orice caz, curierii de la Fan Courier sunt sub orice critica. Niste nesimtiti. Se comporta de parca gratuit ti-ar aduce coletele. Te suna cu un minut inainte sa ajunga la adresa, si chiar daca esti acasa dar nu apuci sa iesi in cateva secunde sa ridici coletul, pleaca de parca ar fi la formula 1 si te indruma sa te duci la ei la sediu dupa comanda. Plus manipularea coletelor o fac de parca intentionat ar vrea sa le distruga.

  4. Fan Cargus Răspunde

    Eu raman forever “fan” Cargus. Nici nu se poate compara cu derbedei de la fan curier. Banuiesc ca nu sunt mai bine platiti ca si ceilalti, dar totusi se comporta omeneste cu clienti. Sper sa ramane asa….

  5. gheorghe Răspunde

    In primul rand televizorul este ,,primit cadou”după cum scrie în reportaj.În al doilea rand nu ai proba ca el era în stare buna când l-ai ambalat.În al treilea rand doar dacă ai proba ca era bun și ambalarea a fost făcută în prezenta unui reprezentant al firmei de curierat atunci poți sa ai câștig de cauză.În al patralea rând coletul TREBUIA DESCHIS la destinație în prezenta şoferului care a adus coletul(asta bineînțeles dacă ai bifat varianta cu,,deschidere colet la destinatie”și dacă era spart puteai sa refuzi coletul.Ceva este cusut cu ață alba,,televizor nou Panasonic ambalat intr-un ambalaj de Samsung”,sunt curios daca acest tv este cumpărat de la vreo firmă serioasă!!!Mulți oameni sunt ignoranți și de aceea se intămpla astfel de lucruri.Eu folosesc de multe ori serviciile de curierat și sunt mulțumit de serviciile lor,indiferent de firmă!!!

  6. cetatean Răspunde

    FAN CURIER ESTE DEJA CELEBRĂ PENTRU ACEST GEN DE PROBLEME, OBIECTE DISTRUSE, UNELE CHIAR FOARTE SCUMPE. NIMENI NU ARE CURAJUL SĂ-I AMENDEZE USTURĂTOR, AȘA ÎNCÂT SĂ NU-ȘI MAI BATĂ JOC DE CLIENȚI! AȘA CĂ FAC CE VOR!

  7. a Răspunde

    Cand Bula nu stie.. nici sa scrie.. nici sa citeasca… Comanda..:)))
    Sunt firme care iti acorda GARANTIA DE LIVRARE! Asta inseamna ca desfaci produsul in fata curierului si il trimiti la mama lui daca produsul este defect/spart.
    In cazul de fata probabil e second..

  8. Stela Mateoc Răspunde

    Nu cobor la mintea inculților care gândesc cu ,,,,,,, nu cu capul ,TV este nou a fost pus în doua cutii cu 10 m de folie pe baza de aer cu polistiren,șpre liniștea tâmpiților era nou,altceva?????? Dacă e un cadou și o surpriza nu ești nevoit sa-la iei din SM iar referitor la judecata am sa postez sentinta

    • Ionut Răspunde

      Poate ar fi mai bine sa te actioneze in instanta firma de curierat pentru defaimare.
      Apropo, cred ca este vorba de ANALFEBATISM ,,Nu cobor la mintea incultilor,, JALNIC
      Abia ai avut bani sa-ti cumperi un TV Panasonic in cutie de Samsung si jignesti oamenii

  9. a Răspunde

    Dna Stela poate elucidati misterul… Panasonic in cutie de Samsung? Multumim, celir care gandim cu virgula in sus.. nu in jos…

  10. Stela Răspunde

    Ai probleme grave poate ai vrea sa-ți pui o virgulita și n-ai cu cine ????? E grav

  11. Ardelean Răspunde

    Folie pe baza de aer cu polistiren? O fi ceva material nou…sau expeditorul e alchimist amator.

  12. Ardelean Răspunde

    Si draga doamnaStelutza, nu are sens ca dupa opc sa va plimbati in instante, ca la o mica lectura a legislatiei o sa aveti surpriza sa constatati ca opc actioneaza prin instante. Dar probabil, vechiul tv vo fost blocat pe antena 3, iar aia nu alfabetizeaza spectatorii

  13. gheorghe Răspunde

    Stela da rău ta-ai supărat ca nu toți gândim la fel.Aşa sunt unii,nu le place….la grâmadă!!!Dacă am comentat am facut-o doar pentru a spune SINCER părerea mea bazata pe experiența în acest domeniu.Vă doresc sa va rezolvați aceasta problema și sa folosiți tv-ul cu mare plăcere vizionând emisiunile care va interesează. Daca a gresit curierul…sa plateasca asta fiind normal.Cat despre sentința…sincer nu mă interesează personal văzând vocabularul pe care l-ați folosit.Sa vă dea ȘEFUL de zece ori mai mult decât doriți dumneavoastră altora…de zece ori!!!!În rest sa auzim de bine…pe Samsung sau pe…Panasonic. ..Fiecare cu ce are!!!!

  14. Ionut Răspunde

    ,,Stela,, este o nesimtita idioata care a jignit pe ceilalti oamneni care au sfatuit-o ca nu are dreptate, a se avea in vedere comentariul ei. Este o fuckbuckerita PROASTA care a avut impresia ca a facut o ,,AFACERE,, cumparand un TV second hand.Ea este o INCULTA si TAMPITA cum i-a facut pe ceilalti care nu au fost de acord cu ea.Nu are factura ca cica TV-ul a fost un cadou bla bla bla, ca cica a fost cadou, ha ha ha ha ha ha ha……..

  15. cetatean Răspunde

    Nu va pricepeti Samsung sau Panasonic e acelas lucru doar e scris in limbi diferite :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.