Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Două oșence, în cea mai nouă revistă din România

Două oșence din comuna Târșolț au apărut într-o revistă culturală din România, Scena 9, într-un studiu care cercetează ”uitatul la televizor” în România.

330 de minute pe zi petrec românii în fața televizorului, față de 220 de minute, cât e media europeană, potrivit revistei Scena 9.

10 ani pe canapea este un studiu vizual, cultural și antropologic prin care cei de la revista Scena 9 intră în casele oamenilor și îi fotografiază, fotograful punându-se în locul televizorului.

”Aceste fotografii – o falsă serie de portrete – ne vor purta prin casele și locurile de muncă ale cunoscuților și necunoscuților din cele mai diverse pături socio-profesionale. Vom vedea România de azi, în diversitatea ei, reflectată în ochii și casele celor ce se uită la TV.”, se arată într-un fragment din articolul ”10 ani pe canapea”, apărut în revista Scena 9.

Revista Scena 9  a apărut în format tipărit pentru prima dată anul acesta.

 

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mai bine s-ar face un reportaj cum stau ele prin spate în anexă cu animalele iar în față stă fălos palatul gol cu n etaje neîncălzit dar cu termopane, inoxuri , marmură și mobilă cu piele-piele, bineînțeles la comandă. Aaaa, am uitat leul din ghips de la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.