Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Maşină de Satu Mare, ridicată la Cluj. În curând şi la Satu Mare!

Un autoturism de teren Range Rover Sport, înmatriculat în Satu Mare, a fost ridicat din Cluj Napoca de către o macara specială deoarece șoferul a staționat într-un loc nepermis.

Mașina a fost ridicată astăzi, în jurul orei 10.30, iar imaginea a fost publicată pe facebook. Internauții au dorit să-l informeze astfel pe şofer că maşina i-a fost ridicată.

Seriviciul de ridicare a maşinilor parcate ilegal va începe la Satu Mare din această lună. Autospeciala a fost achiziţionată de Primăria Satu Mare încă de anul trecut, au fost angajate opt persoane, dar din cauza faptului că a fost întârziat cursul de macaragii, totul s-a amânat.

Şoferii vor avea de plătit un tarif de ridicare al autoturismului de 300 lei, un  tarif de transport auto de 200 lei, respectiv un tarif de depozitare de 50lei/ zi. În total, pentru recuperarea maşinii suma totală de plată va fi de 550 de lei.

4 comentarii

  1. Robu' Răspunde

    Iarasi incepem cu kkt-ul asta?! Am mai spus-o si alta data, s-a mai incercat figura asta, sub forma ei actuala este ilegala actiunea! A mai fost suspendata, plus se va lasa cu cateva dosare pentru prejudiciu adus unui bun privat, respectiv despagubiri pentru daune si insusirea fara drept a unei proprietati private!!! O sa mai ridice vasnicii eroi ai primariei si cateva masini care nu e voie sa fie atinse si din alea de ” baietasi” de se lasa cu un cirkus, ca pe vremuri! Nu aveti baza legala, o sa va sufocati in procese! Si o sa le cam pierdeti, nu ar fi prima data! Unde sunt parcarile sub si supraterana, plus alea zburatoare, plus alea etajate promise de minunatul primar sovino-bahic???!!! Faceti parcari, Clujul macar are cate ceva!

  2. Jan Răspunde

    O masina speciala prevazuta cu macara si opt angajati.
    Asta ca punct de pornire.
    Cam cit costa acest start si care este benefiuciul comunitatii pe spinarea careia se face aceasta cheltuiala ?
    Eu cred ca mai degraba trebuiau create locuri de munca pentru lipitorii de afise , din trecut si din viitor.
    E mare nevoie de ei…!

  3. Driver Răspunde

    Numai parcati aiurea, Taranii dracului, si nimeni NU are treaba cu voi.
    Bocskoros gecik

    • Titi Răspunde

      Da’ tu, “taranul dracului”, asta e tot ce ai inteles, nu de alta dar scrisul in limba romana, sigur nu! A, si sa le sugi plua la toti “bocskoros gecik” ! Mars ma, in patria muma, cine kkt te tine aici , hun imbecil?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.