Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Copil dispărut de o lună. Mama îl caută cu disperare

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă de mai bine de o lună, iar părinții continuă să îl caute. Minorul este căutat inclusiv în județul Satu Mare.

La împlinirea unei luni de la dispariția lui Tudor, unchiul acestuia a postat un mesaj în care preciza că își păstrează speranța pentru o regăsirea teafără.

“S-a împlinit o lună de la dispariția lui Tudor. A trecut și cea mai lungă noapte a anului și tânjim pentru zile mai bune. Încă nu avem noutăți, dar cu apropierea sărbătorilor îndrăznim să ne menținem speranța pentru o regăsire teafără. Sărbători fericite alături de cei dragi!”, a declarat Horia Călin Niream, unchiul tânărului dispărut.
Dispariția lui Tudor Niream este fără explicații, apropiații spun că nu avea niciun motiv să plece de acasă, neexistând conflicte majore în familie.

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a dispărut de mai bine de o lună de la domiciliul bunicilor din Recea Mare, județul Sălaj, în data de 23 noiembrie! Le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără să-și ia telefonul sau alt lucru personal la el. De atunci nimeni nu a mai auzit de el.

Minorul a fost dat în urmărire națională.

Surse apropiate familie exclud varianta unei posbile sinucideri, în condițiile în care minorul nu avea probleme.

Semnalmente: înălţime 1,70m; păr şaten, spre blond; ochi căprui; constiţutie atletică, fără semne particulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.