Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Rafaelo Varga, la primul jurnal de știri prezentat la o televiziune națională

Rafaelo Varga va prezenta primul său jurnal de știri, astăzi, la miezul nopții. Sătmăreanul ce a fost părăsit la naştere și i-a impresionat pe jurații de la X-Factor cu vocea și povestea sa de viață, cu trei ani în urmă, a devenit reporter la televiziunea RomâniaTV, cu puțin timp în urmă.

Astăzi, tânărul ambițios prezintă jurnalul de știri, împlinindu-și visul pe care îl avea încă de la vârsta de 5 ani.

”La vârsta de 5 ani visam să fac asta când voi fi mare. Astăzi, vă aștept să vedeți primul meu jurnal, prezentat împreună cu Raluca Curteanu, de la miezul nopții, pe RomâniaTV. Vă aștept!”, este mesajul lui Rafaelo Varga.

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Mult succes și puterea de a uita și ierta abuzurile la care a fost supus!

  2. a Răspunde

    Va citi la postul PSD – ist, maretele si glorioasele realizari ale guvernarii Dancila , pe la 3 dimineata, in prime time.

    • Rodica Răspunde

      In loc sa apreciem ca un copil provenit dintr-un asemenea mediu , a reusit in viata , hop ne trezim sa-i dam cu psd-ul si mai stiu eu ce prostii va trec unora prin cap ! Intreb – era mai bine daca prelua apucaturile si obiceiurile din centrele de copii ( ca n-are rost sa ne ascundem dupa degete , stim sau banuim cu totii ce se-ntampla in multe astfel de centre ) , era mai bine daca statea prin parcarea unui mall si cersea sau fura ? Intreb ,din nou – ati luat macar o ciocolata in viata voastra si-ati dus-o unor copii abandonati ? Ati intrat macar odata intr-un centru din acesta , in care pentru toti copii mititei oricine le trece pragul cu o jucarie sau un dulce este tati sau mami ? Habar n-aveti de trairile lor , de faptul ca statul nu se ocupa cum ar trebui de ei , ca nu sunt alocati bani suficienti cateodata nici pentru hrana , dar aveti dreptul moral sa le cereti socoteala celor care reusesc in viata de ce au urmat o cale si nu alta ! Intreb , iarasi – ce vina au acesti copii ? Sunt ei responsabili pentru greselile celor mari care-i abandoneaza ? In loc sa-i incurajam si sa-i sustinem , ne trezim sa-i apostrofam ! Si-ntreb , ultima data – cu ce drept ? Cu ce drept cerem socoteala acestui copil , ati contribuit cu ceva la cresterea si educatia lui ? Va (ne) datoreaza ceva acest copil ? Doamne , cat de inumani putem fi uneori ! Felicitari copile , urmeaza-ti calea , cu demnitate si succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.