Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Sătmăreni amendați pentru drifturi la stadionul din Timișoara

Mai mulți tineri din județul Satu Mare au fost amendați de polițiștii locali din Timișoara, după ce au făcut drifturi la stadionul ,,Dan Păltinișanu”. Alături de sătmăreni se aflau și tineri din alte județe, toți alegându-se cu câte o sancțiune usturătoare.

Mai multi tineri s-au adunat noaptea trecuta in parcarea stadionului ,,Dan Paltinisanu” pentru a-si etala puterea motoarelor si indemanarea in derapaje pe zapada. Aproape de miezul noptii, tinerii s-au apucat sa faca piruete nebunesti. La scurt timp, insa, in zona au ajuns si politistii locali, care au oprit spectacolul.

Opt tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 27 de ani, din Timisoara, Motru, Targu Jiu si Satu Mare au fost amendati de oamenii legii cu sume cuprinse intre 800 si 2500 de lei.

Sursa – opiniatimisoarei.ro

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    pai cine sa fie “studentii” din ziua de azi care primesc masini tunate sub fund la 18 ani.

  2. Doi Răspunde

    Vezi bai analfabetule ca scrie de la 19 ani la 27 unde ai vazut tu 18 ?

  3. unu Răspunde

    pt doi multumesc pentru apreciere , dar masinile acelea sunt primite la majorate de asta am scris 18 ani?? alo idiotule sau esti cumva careva dintre acestia mancatori de rahat.

  4. Trei Răspunde

    Informativ… motoarele sunt stoc la unii dintre ei. Atata ca masinile sunt cu tractiune pe spate si isi permit sa faca “magarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.