Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

CE GEST! Un jandarm scoate dulceață la licitație pentru nou născutul bolnav

Gest extraordinar al unui jandarm din Satu Mare. Omul legii a anunțat că scoate dulceață la licitație pentru a ajuta nou-născutul ce are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală.

,,Scot la licitație unul dintre produsele cele mai apreciate marca coșul cu legume, si anume dulceața de ardei iute. Pentru început ofer 20 borcane celor care cumpără sau doneaza minim 25 lei pe borcan”, a anunțat jandarmul Răzvan Țiplea.

Jandarmul scoate la licitație, pentru început, 20 de borcane de dulceață de ardei iute, iar banii strânși vor fi donați bebelușului diagnosticat cu malformații la inimă.

,,Puteți oferi un mare ajutor familiei greu încercate in această perioadă si totodata vă veți bucura de cel mai bun produs al meu care urma sa iasa pe piață. Toata suma rezultată din vanzarea borcanelor va merge către colegul meu care are mare nevoie de ajutor”, a mai precizat Răzvan Țiplea.

Reamintim că un copil de numai 3 zile din județul Satu Mare are nevoie de ajutorul tuturor sătmărenilor. Micuțul a fost diagnosticat cu malformații la inimă și trebuie operat în două săptămâni. Intervenția chirurgicală costă 100.000 de euro!

Puteți ajuta, donând bani în contul următor:

Ro42ugbi0000332005659ron
Garanti BANK Satu Mare
Titular cont Săvianu Dorin

 

Un comentariu

  1. Dreptate Răspunde

    Bravo! Felicitari.
    Putea sa-l urmeze bisnitarul de jandarm Paul, care are cateva taxiuri prapadite, totusi stoarce ceva banuti din gunoaiele lui de taxiuri, fereasca Dumnezeul de ele, pericole publice, oricum bani are..chiar ptr donatii… se aude cofetarita de la transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.