Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Sute de medici dentiști la Satu Mare. Simpozion de înaltă ţinută

Câteva sute de medici dentişti din ţară şi străinătate participă în acest weekend la cea de-a X-a ediţie a Simpozionului Medicilor Dentiști de la Satu Mare, eveniment de înaltă ţinută lăudat de toţi invitaţii.

Principalul organizator, președintele Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare, Cosmin Rațiu, a declarat în această seară, la deschiderea manifestării, că participă cei mai buni lectori din România, dar şi invitaţi de marcă din străinătate.

“Ne bucurăm de prezența celor mai buni lectori din România și ne bucurăm de prezența unor lectori din Belgia, Ungaria și Germania. Este foarte important pentru noi să reușim să promovăm acest congres și ceea ce ne bucură este faptul că la acest congres participă foarte mulți medici din afara județului Satu Mare. Anul trecut au fost în jur de 460 de medici care au participat în cele trei zile de congres dintre care mai mult de jumătate au fost medici rezidenți din oraşele adiacente, Timișoara, Deva, Oradea, Cluj, Zalău și alte orașe. Este foarte important să promovăm atât activitatea medicală în afara județului cât și municipiul. Abordăm subiecte stomatologice, sunt foarte multe noutăți pe plan internațional, tematici de estetică”, a declarat Cosmin Raţiu.

Printre cei care au anunţat participarea se numără prof. dr. Augustin Mihai, prof. dr. Marius Leretter, ing. Janos Konya, dr. Zoltan Fabian, dr. Alexander Tzovairis, conf. dr. Cosmin Sinescu, conf. dr. Corina Mărcăuțean, dr. Smaranda Buduru, dr. Rareș Buduru, prof univ. dr. Emanuel Bratu, dr. Cosmin Dima, dr. Roland Torok, conf. dr. Sorin Mihali, prof. Bogdan Bâldea, dr. Ionuț Brânzan, dr. Diana Boangar.

Simpozionului se va desfășura vineri și sâmbătă, când vor susține prelegeri profesori universitari și specialiști din domeniu, simpozionul fiind acreditat cu 16 puncte EMC.

3 comentarii

  1. Big Răspunde

    Iară securistul ăsta,este băgat la înaintare de SIE care spală bani prin firmele lui.

  2. Ciudatu' Răspunde

    Erau acolo si alti ” acoperiti” din sistemul de sanatate, stai linistit!

    • Zsenik Răspunde

      Zici tu, ca ar mai fi fost??? Ma, pe unu al banuiesc si eu, da’ na, de aia sunt “acoperiti” sa nu stie nimeni nimic sigur… 🙂 Oricum, astia-s peste tot, asa ca, nimic nou sub soare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.