Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Ultimele locuri disponibile la târgul de nunți Let’s wedding Satu Mare

Aproape toate locurile pentru participanții la târgul de nunți Let’s wedding Satu Mare au fost ocupate, potrivit organizatorilor. Mai sunt doar câteva locuri. Așadar, cei care doresc să participe, sunt rugați să-și anunțe participarea cât mai curând.

Let’s wedding este primul târg de nunți găzduit de Satu Mare Shopping City și, totodată, evenimentul care lansează sezonul de nunți din 2019. Evenimentul se va desfășura în perioada 1-3 februarie 2019, în incinta noului mall, și se anunță a fi unul spectaculos.

Târgul este dedicat în totalitate viitorilor miri, precum și organizatorilor de evenimente.

Toate detaliile nunții, într-o singură zi

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel, într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

”Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni și aranjamente florale, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă”, este mesajul organizatorilor.

Organizatorii de nuntă vă vor aștepta cu cele mai originale idei și cele mai bune soluții pentru evenimentul vostru.

Expoziția care lansează sezonul de nunți 2019 va avea loc, așadar, în perioada 1-3 februarie 2019, la Shopping City Satu Mare de pe strada Careiului nr.17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.