Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Frigul nu ne lasă! Anunțul meteorologilor pentru această săptămână

Prognoza meteo se va schimba în perioada următoare, anunță meteorologii, însă, cu toate acestea, vremea se va menține rece în mai toate regiunile, cu valori termice ce vor oscila între zero şi -5 grade pe durata zilelor, respectiv între zero şi -14 grade pe timpul nopţilor.

De asemenea, precipitaţiile se vor semnala, în general, pe spaţii mici şi trecător după data de 8 ianuarie, reiese din prognoza de specialitate, valabilă pentru perioada 7 – 20 ianuarie 2019, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Din data de 9 ianuarie, în Transilvania, temperaturile vor fi în creştere spre medii de 0 până la 1 grad Celsius. Până pe 11 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre o medie de -4 grade. În perioada 13 – 17 ianuarie, media regională a maximelor se va situa între -2 şi 0 grade, cu o uşoară tendinţă de creştere în ultimele zile ale intervalului spre o medie de 1 – 2 grade. Din 10 ianuarie, temperaturile nocturne vor fi negative şi se vor situa în medie între -8 şi -5 grade.

În Maramureş, în zilele de 9 şi 10 ianuarie, temperaturile vor fi în creştere spre medii de 0 grade. Pe 11 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre o medie de -4 grade, după care, în perioada 12 – 17 ianuarie, media acestora se va situa între -2 şi 0 grade şi abia spre finalul intervalului vor avea o uşoară tendinţă de creştere, spre o medie de 1 – 2 grade. Temperaturile nocturne vor fi negative şi se vor situa, în medie regională, între -7 şi -4 grade. Precipitaţii, în general slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter local şi temporar, în cea mai mare parte a intervalului.

Un comentariu

  1. sm Răspunde

    Adică e iarnă!!! ceva normal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.