Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Doi șoferi beți, cu mașinile în centru. Unul a spulberat gardul bisericii. Ce spune Poliția

Șofer care a dărâmat miercuri o parte a gardului catedralei ortodoxe Adormirea Maicii Domnului de pe b-dul Vasile Lucaciu din Satu Mare, a fost sancționat aspru de polițiști. De asemenea, un al doilea șofer care circula băut tot pe bulevardul Vasile Lucaciu, a fost prins de oamenii legii.

Ce spune Poliția Satu Mare:

La data de 23 ianuarie, polițiștii rutieri au depistat doi bărbați, de 34 de ani, ambii din municipiul Satu Mare, care se aflau la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, primul a fost depistat în jurul orei 22.00, având o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a provocat un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale pe bulevardul Vasile Lucaciu, din municipiul Satu Mare.

Cel de al doilea conducător auto a fost depistat tot pe bulevardul Vasile Lucaciu, în jurul orei 23.30, având o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi șoferi au fost conduși de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. SzatMareanuDoader Răspunde

    Cum erau doi soferi beti daca unul conducea , ia-o pasta =]]]]]]]]]

  2. Whiskas Răspunde

    Dar d-le tu care scrii articole de genul., de ce nu scrii un nume sau porecla sau ,numai atunci cand sunt cu nume precum, Terez Ibolya ect. bine va sade,,,,,!sunt puii lu Tata nu-i voie, rusine,,,,,,,.

  3. Nimeni Răspunde

    E clar ca dpdv legal, va plati, legea prevede pedepse in aceste cazuri, sincer, dpdv religios nu stiu cum stau lucrurile. Este prevazut ca pacat intratul cu masina in gardul bisericii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.