Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Razie de amploare a Poliției! Patru permise reținute și sancțiuni de zeci de mii de lei

În perioada 23 – 24 ianuarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au fost întocmite 6 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate în jur de 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30 000 de lei, șoferilor indisciplinați. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor.

 

Exemple:

În cursul zilei de miercuri, 23 ianuarie, în jurul orei, 12.20, polițiștii au oprit pe raza municipiului Satu Mare un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana de la volan nu deține permis de conducere de nici o categorie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În această dimineață, în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat în trafic pe strada Victoriei, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din oraș Negrești Oaș.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul de la volan nu deține permis de conducere de nici o categorie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, continuă acţiunile.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Bieții de ei,dar de cei care mor în spitale cu zile ce ziceți? De victimele deținuților violate, omorâte, tâlhărite,furate ce spuneți? Sper ca toate victimele infractorilor să fie votanți PSD.

  2. Altu Răspunde

    Comentariul era la articolul precedent dar naiba știe cum a ajuns la articolul acesta

  3. Nae Răspunde

    Foarte bine, avand mentalitatea pe care o avem este nevoie de asa ceva, verificari cat mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.