Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO&VIDEO. Atenție, șoferi! Chiciură și gheață pe drumurile din județ

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din județul Satu Mare. Drumurile sunt acoperite cu chiciură și gheață, iar șoferii trebuie să fie extrem de atenți la carosabilul alunecos.

Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar circulația pe drumurile din județul Satu Mare a devenit destul de complicată. Pe lângă gheață, chiciura care s-a format în această-după amiază pe carosabil a început să le dea mari bătăi de cap șoferilor.

Cu toate se circulă greu din cauza vremii, utilajele de intervenție își fac apariția foarte puțin, spre deloc.

13 comentarii

  1. Dezinformare! Răspunde

    PortalSM dezinformezi cititorii si nu e bine!
    In primul rand de unde stii tu ca utilajele nu si-au facut aparitia?Ai stat treaz toata noaptea si ai urmarit tot judetul?Inainte sa scrii aberatii informeaza-te…poti incerca la IPJ Satu Mare…ei chiar stiu exact situatia!
    In al 2-lea rand materialul antiderapant folosit este SAREA si dupa cum stim toti,sarea nu mai produce efectul de topire a zepezii de la aprox. -7 grade in jos.
    In al 3-lea rand daca nu ai fi un amator ai consulta AND-525-2013 unde scrie ca daca vantul sufla cu mai mult de 30Km/h viscolind zapada deszapezirea inceteaza.
    Sa verifici te rog conditiile meteo de noaptea trecuta.
    Inainte sa avem pretentii hai sa ne punem cauciucuri bune la masini, sa circulam cu atentie si cu viteza redusa si totul va fi bine!

  2. ALINA Răspunde

    Numa din curiozitate: Dumneavoastra lucrati in domeniu sau sunteti ruda cu responsabilii?, ca tare v-a deranjat postarea! O zi buna si atentie la drum.

  3. Norick Răspunde

    Acesta e un gunoi dintr responsabili.
    Asta e!!
    Traiasca Romania !;
    Hombre ,?

    • Cata Răspunde

      Bineinteles ca avem un viteaz printre noi care stie sa isi exprime sentimentele vorbind ca la el acasa!
      Norick mi-as dori sa ramai inzapezit pe undeva si astia cu deszapezirea in loc sa te ajute sa zica: “pe asta il lasam aici ca e un GUNOI”

  4. ombre Răspunde

    Dezinformare! eu am plecat la servici la 5si20 pe drumul Careiului nu viscolea nici urma de utilaj zapada de 5cm in fata mea croia drum un tir si nici prin cartierele micro 15si 14 n-a trecut nimic cu lama ieri nu s-a facut treaba asta e sa recunoastem stimabile!

  5. y Răspunde

    @Cata, nu că l-aș apăra pe @Norick dar eu atât aș dori ca drumarii să-și facă treaba. Că de când cu zăpada plugul a trecut de 2 ori în două zile și atunci cu lama ridicată. Dacă tu spui că e OK cum arată orașul atunci n-am ce să mai zic. În parcul Boitor nici zăpada de acum o săptămână nu a fost curățată de pe alei.

    • Norick Răspunde

      @y : köszi ,báttya , de nem én írtam a fenti bejegyzést…Van egy lopós köztünk (vagy szopós…:-)) 🙂

      • y Răspunde

        @Norick, sejtettem abból ahogyan írt, de inkább azért is írtam mert a hóeltakarításnak nevezett autósétáltatás kicsit már zavar. Nem azért de kemény pénzeket fizetnek ki nekik a nagy semmiért.

        • matroz Răspunde

          @y@Norik:chiar nu inteleg de ce continuati sa scrieti in maghiara ,pe un forum unde toti ne exprimam in limba naturala a unei tari!Daca vreti sa va faceti declaratii de dragoste,faceti-o in particular,oferiti-va numere reciproce etc!Pana la urma nu respectati nici cerintele portalului!Parca va cautati singuri de lucru!Nu spun ca nu aveti dreptul sa va folositi limba,dar fiti politicosi!

          • Norick

            @matroz :de unde stii, ca e scrisa pe maghiara?? Easy boy, easy fruntaş al şoimii patriei… ? ? ?

    • matroz Răspunde

      @y:daca spuneam eu ca berbecii astia cu plugul arunca zapada inapoi de unde am curatat-o eu -si nu pe carosabil-ma etichetati ca am ceva cu mult prea iubitul primar!

      • y Răspunde

        @matroz, de mine poți scrie, chiar sunt de acord cu ce spui. E bătaie de joc, chiar nu înțeleg de ce sunt plătiți. Am scris doar că e sfidător cum se plimbă cu mașinuța și noi mai și plătim ca fraierii nemunca lor.

  6. x-ulescu Răspunde

    Cartieru Titulescu ,, strazi curatate VS cartierul micro 17 , carpati 1 si 2 …. nici o miscare le deszapezire ,, oare cu tot atata motorina , utilajele ,, faceau fericiti mai multi cetateni in zonele de blocuri decat in zonele de case !! nici acuma nu au intrat cu deszapezirea in cartiere !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.