Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO&VIDEO. Netflix scumpește abonamentele! Careiul, vedetă pe platforma tv

Compania Netflix scumpește toate tipurile de abonamente. Prețurile cresc cu 13%-18%, cea mai mare creștere de prețuri de până acum, potrivit engaget.com.

Abonamentul de 8 dolari va costa 9 dolari, cel de 11 $ dolari ajunge la 14 $, iar cel de 13 $ urcă până la 16 $. Aceste prețuri se aplică imediat noilor utilizatori, în vreme ce abonații vechi beneficiază de o perioadă de grație de 3 luni.

„Schimbăm prețurile din când în când, pe măsură ce continuăm să investim în divertisment de calitate și să îmbunătățim experiența utilizatorilor Netflix pe ansamblu”, este anunțul făcut de companie, într-un comunicat de presă.

Compania a investit până acum miliarde de dolari în conținut original, rezultatul fiind o serie de producții extrem de populare precum „House of Cards”, „Orange is the New Black” și „Stranger Things”.

Castelul Károlyi, vedetă pe platforma Netflix

Unul dintre filmele de sezon de pe Netflix a fost filmat aproape integral în județul Satu Mare, la Castelul Karolyi. Bijuteria arhitecturală, renovată cu 5 milioane de euro din fonduri europene, a atras atenţia producătorilor de la Hollywood, care au turnat o peliculă ce rulează acum pe platforma Netflix. Mai mult, Castelul din Carei a stârnit interesul turiștilor, fiind vizitat anual de peste 50.000 de oameni.

Este vorba despre filmul “The Princess Switch”, o comedie romantică de Crăciun, care o are protagonistă pe vedeta seriei High School Musical, actriţa Vanessa Hudgens. Pelicula a fost filmată atât în exteriorul, cât şi în interiorul Castelului Karolyi din Carei, judeţul Satu Mare.

13 comentarii

  1. mnihai Răspunde

    pentru ce sa te abonezi la netflix? pt 3 filme bune si restul telenovele spaniole? nu, mersi…

    • Mihai Răspunde

      Atat a putut scoate taranul din tine.

    • Nino nino Răspunde

      Dupa ce ai sa inveti sa pronunti si sa scrii, Netflix, sa rogi pe cineva sa te lase de pe abonamentul lui, sa accesezi acest canal, si sa realizezi, speram noi, dupa o scurta vizionare doar a ofertelor de program, cat de dobitoc esti si cam in ce necunostinta de cauza vorbesti! Confunzi cu “Kanal D”- ul la care te uiti cu mamica-ta!:

      • foxforcefive Răspunde

        Cata frustrare, oricum au productiile proprii si mai putin din filmele adevarate iar 90 % din productiile netflix sunt varza mai ales filmele. Inca nu am auzit ca un film facut de ei sa fie nominalizat macar la vreun premiu.

        • Nino nino Răspunde

          Frustrare???!! De unde, pana unde? Ca nu-I postul de televiziune al lui tata, din pacate! 🙂 Sa inteleg ca nemultumirea ta se datoreaza lipsei unei nominalizari la Oscar a vreunei productii Netflix, proprii? Interesant criteriu!

      • nino nino moronino Răspunde

        am fost abonat la netflix o luna dupa care am reziliat pt ca nu era NIMIC NIMIC din care sa aleg ceva de vizionat. nino nino vine din anagramarea cuvantului onanist

  2. NINININO Răspunde

    NINONINO, NETFLIX are 3 filme bune si in rest telenovele spaniole si franceze. wtf? dupa o luna am reziliat abonamentul…

    • Nino nino Răspunde

      Pai da! O luna aveai gratuitate, dupa aia trebuie sa platesti, si aici mai greu, ca-ti dadea gaura in buget! Clar se vede ca nu ai habar despre ofertele Netflix! WTF? Esti pe langa, tati! 🙂

  3. x-ulescu Răspunde

    La ce filme au ..ar trebui sa plateasca ei ca sa ne uitam …

  4. jos cenzura Răspunde

    jos cenzura. nu mai stergeti comentariile sau stegeti-le pe toate care sar calul in aceeasi masura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.