Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Gabriel Leş câştigă primul conflict cu Klaus Iohannis!

Sătmăreanul Gabriel Leş, ministru al Apărării Naţional, a câştigat astăzi primul mare conflict cu preşedintele Klaus Iohannis. Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea depusă de Ministerul Apărării Naţionale de a suspenda decretul semnat de președintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul șefului Statului Major al Apărarii (SMAp), generalul Nicolae Ciucă.

“Astăzi, am luat act de decizia instanței prin care se dispune măsura suspendării decretului prezidențial privind prelungirea mandatului Şefului Statului Major al Apărării.

Fiind vorba despre un dosar aflat pe rol, voi rămâne în afara oricăror polemici pe acest subiect. Este o situație pe care nu am dorit-o, însă justiția trebuie să-și spună cuvântul. Nutresc speranța că președintele Iohannis va înțelege că Ministerul Apărării Naționale nu trebuie atras în dispute motivate de campanii electorale.

Doresc să reiterez că la vârful Armatei conducerea va fi asigurată fără sincope. Cu data de 1 februarie intră în vigoare ordinul pe care l-am semnat, prin care funcția de locțiitor al SMAp va fi îndeplinită de generalul-locotenent Laurian Anastasof, acesta urmând să asigure conducerea interimară a SMAp, în deplină conformitate cu legislația și regulamentele în vigoare.

Profesioniștii din MApN au făcut astăzi cinste României prin modul în care au gestionat Reuniunea ministerială organizată în contextul Președinției României la Consiliul UE.

Primim astfel încă o dată confirmarea că resursa umană reprezintă cel mai important atu al Ministerului Apărării, iar Armata română nu duce lipsă de oameni capabili și determinați”, a transmis Gabriel Leş.

 

6 comentarii

  1. Rommel Răspunde

    Asta nu e un castig! Dimpotriva! Ne-am facut din nou de cacat! Sa decapitezi armata romana in plina vizita a secretarului general NATO la Bucuresti, este exact aceeasi cretinatate ca si cea cand am ramas fara prim-ministru, in timpul vizitei, primului ministru al Japoniei! Un pocait fara stagiu militar, picat pe o functie care-l depaseste net, datorita calitatilor lui de marioneta, destituie un general al armatei romane, participant in mai multe teatre de razboi! Penibil si rusinos! Suntem mai rai decat o tara bananiera din lumea a treia! Si aia au mai multa mindrie!

  2. Garuboz Răspunde

    Rahatul asta de pocait nu stie ce este un general,stat major,armata nato,asta este un pupicurist al omului cu dinti de grebla.

  3. gerula Răspunde

    Rusine Gabriel Les, esti dor o marioneta a tradatorilor de tara, generaulul Nicolae Ciuca este un om de o integritate morala si pregatire profesionala ireprosabila, trebuie schimbat pentru a destabiliza si a pune mana si pe Armata Romana, sunteti niste tradatori de tara prin tot ceea ce faceti, atat politic cat si economic.

  4. e clar Răspunde

    pana la urma o sa ramaneti numai voi in “tara” (groapa de gunoaie) ce ati creat gunoaielor!!

  5. sebi Răspunde

    les , acest individ dubios este pe lista scurta a celor care vor infunda puscaria pentru tradare de tara , dupa schimbarea de regim .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.