Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Gata cu pomana! Poliţia Locală va scoate la muncă beneficiarii de ajutor social

Consilierii locali au votat în şedinţa de astăzi “Planul de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2019, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social”. Adică, planul pe baza căruia cel puțin un membru din familia care primeşte ajutor social va fi scos la muncă “voluntară”, cu poliția locală.

Programul de desfăşurare a activităţii, de către beneficiarii de ajutor social apţi de muncă se stabileşte în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi ale săptămânii. Intervalul orar de desfăşurare al activităţii de către aceste persoane se va stabili în funcție de activitățile operative ale Poliției Locale.

Conform programului, echipamentul de protecţie a muncii şi logistica necesară desfăşurării activităţilor se vor asigura de către Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare, iar transportul şi supravegherea beneficiarilor de ajutor social, apţi de muncă, pe toată durata desfăşurării lucrărilor se va efectua de către Poliţia Locală Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. Ciprian Răspunde

    Offff! De câte ori am auzit melodia asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.