Ultima actualizare: azi, 14:40

Publicitate

Photobomb – cabina foto de care petrecerea ta are nevoie

Dacă îți dorești să organizezi o petrecere care să genereze distracție și veselie cât cuprinde și de care prietenii să își amintească mult timp, poți să apelezi cu încredere la PhotoBomb.

Uită ocaziile când invitații se plictisesc până adorm pe scaune și oferă-le o activitate plăcută, veselă, de care sigur nu se vor plictisi cu una cu două: închiriază o cabină foto pentru evenimentul tău din Satu Mare și surprinde-i pe toți cu o amintire originală și de efect.

Veselie cât cuprinde și amintire originală

Fie că e vorba despre o nuntă, botezul micuțului tău sau o aniversare, o cabină foto este exact distracția de care petrecerea ta are nevoie. PhotoBomb oferă servicii cu echipamente de ultima generatie, iar fotografiile făcute în cabina foto nu sunt instantanee obișnuite, ci încurajează subiecții să râdă și să se bucure la maxim, în ton cu evenimentul fericit la care participă.
Pe lângă faptul că este vorba de un element care captează zâmbetele fericite ale invitaților, aceștia din urmă vor primi nu doar amintirea evenimentului ci și dovada personalizată a faptului că prezența lor este una extrem de prețuită.

Activitate pentru toate vârstele și o experiență de neuitat

Deși cabina foto vine la pachet cu un set de pancarte cu mesaje funny și un set de măști amuzante, această activitate nu este una destinată exclusiv pentru cei tineri.
PhotoBomb promovează veselia, folosirea imaginației și o tematică plină de culori care mai de care mai aprinse, iar astfel până și cei mai bătrâni dintre invitați pot lua parte la cele mai funny fotografii, fie că vor să poarte urechi de iepuraș sau o pancartă pe care scrie ironic „am venit doar pentru prăjitură”.

Cu PhotoBomb posibilitățile sunt nelimitate și doar imaginația decide până unde doriți să mergeți cu scenariile! PhotoBomb te provoacă să fii memorabil.

Închiriază o cabină foto la evenimentul tău din Satu Mare, iar când îți vine o idee amuzantă pe care dorești să o imortalizezi asigură-te că poți face acest lucru rapid, mergând pur și simplu în fața aparatului de fotografiat. Alege pachetul cel mai convenabil si serviciile optionale si rezerva-le accesând site-ul photobomb.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.