Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Încep plombările în oraș. Apaservul a plombat gropile din pod

Mâine încep plombările în municipiul Satu Mare, a anunțat city managerul Maskulik Csaba, în cadrul ședinței Consiliului Local.

Maskulik a mai menționat că gropile din pod au fost reparate de Apaserv, având în vedere că instituția a dispus de material stocabil.

Plombările vor începe de pe bulevardul Lucian Blaga, urmând să continue în zona Pieței Romane dar și în celelalte zone ale orașului.

22 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Serios domnu Maskulik,sunt gropi în Satu Mare? Păi,cum se poate voi preluați numai lucrări de calitate.Cum te mai lăudai cu lucrările de calitate,se văd,o iarnă mai serioasă și se vede rezultatul. Tot orașul e ca după bombardament.

  2. altu fara bmw Răspunde

    Apaserv plombeaza, Florisal furnizeaza apa, Tehnic Asist ce face? E ocupat cu deszapezirea? Totusi ce calificare are Apaserv pentru plombare? A scos bitumul din apa potabila? Fiecare ar trebui sa-si faca treaba lui dar bine nu in bataie de joc. ama gandesc ca urmeaza ca specialisti celor de la Electrica sau Delgaz sa opereze la spital. Tot ce-i posibil la noi.

    • Nha Răspunde

      Ce n-ai inteles ? Plombeaza cu apa ,din zapada topita si ploaie ca-i gratis ! 🙂

      • altu fara bmw Răspunde

        Eu am inteles foarte bine. Plombare fix cat o apa de ploaie. Dar culmea e ca probabil va tine atata cat a tinut asfaltul salajan de pe pod al specialistilor lui peste. Ma rog asta nu e greu. Asfaltare in bataie de joc exact pe masura conducerii orasului. Domnilor, la anul vor fi alegeri locale! Sau credeti ca ajunge ca s-a facut mallul si vor curge voturile? Eu vreau sa vad o singura realizare PROPRIE a primariei nu mallul sudafrican sau sensul giratoriu facut de Lidl.

  3. Altu Răspunde

    Măi, oameni buni voi nu înțelegeți tactica de asfaltare. Se asfaltează vara cu asfalt de proastă calitate care ține până vine iarna. Apoi acesta începe să se mărunțească și în timpul iernii devine antiderapant. Ei,ce ziceți e bună aceasta schema, plus că în primăvară astupă gropile și au un nou motiv de sifonare a banilor publici. Nimic nu e întâmplător în România.

  4. y Răspunde

    @Altu, ca să citez un “maaare” și bine cunoscut drumar din județ (cam des pomenit și nu în sens pozitiv) dintr-o discuție particulară – “Măi, dacă facem drumurile ca lumea, la un moment dat se termină treaba noastră. Noi ce mai lucrăm?”. În astfel de situații ca asta mă cam bate gândul să propun ca să nu mai plătim impozitele către Primărie. Mergem și muncim în folosul comunității exact cât se calculează de către DITL Satu Mare. Măturăm, tundem, plantăm. Mulți, de fapt majoritatea dintre noi suntem mai competenți în așa ceva decât țiganul de la Florisal. Nu rămânem noi datori către stat cu nici un sfanț. Dar să nu se joace ei de-a administrația locală pe banii și pe nervii noștri. Altfel asistăm la un neverending story. Problema e că nu prea este bază legală pentru așa ceva.

    • Altu Răspunde

      Problema asta e,ei te pot sancționa dar tu nu pe ei. A, îi sancționezi la vot, pleacă dracu vine masa și tot așa. Ei, politicienii mereu câștigă. Până legea va fi pt cetățeni și nu pt politicieni astea vor fi condițiile.

  5. Babanu Răspunde

    @Altu: Daca intre 2012-2016 s-ar fi facut cat s-a asfaltat intre 2017-2018 nu ar fi atatia gropi. Deoarece gropile NU apar pe strazile asfaltate in acest mandat, ci pe cele nemodernizate!

    • Altu Răspunde

      Să mori tu! Plimba-te pe strada Marsilia,unde canalele au fost ridicate la nivel și asfalt in jurul lor în toamnă. Tot asfaltul a crăpat. Și exemple ar mai fi. A, că drumurile noi rezistă încă ,ar fi și culmea să nu ducă o iarnă. Dar mai vorbim și primăvara viitoare, despre drumurile asfaltate 2016-2018. Apropo ,îți place cum sunt asfaltate trotuarele , parcă sunt valurile Someșului.

    • Nha Răspunde

      Ha Ha ! Pa Wolfenbuttel au “ modernizat “ trotoarele in toamna – iarna , si ce sa vezi , cand maturam sa curat zapada se “ curata “ si asfaltul proaspat! No comment ?!

  6. Ardelean Răspunde

    Pe care pod s-a reparat nea citimanajere? Ca azi dimineata mi-am rupt masina intr-o groapa…

  7. Rodica Răspunde

    Da , il intreb si eu care pod , ca ambele-s cu probleme ? Observ ca toti se pricep la toate , de-a ajuns Apaserv-ul sa plombeze gropi ! Da acolo unde au facut lucrarea de cacao de vreo trei ori , pe Bd.O.Goga , in apropiere de …..minunatul sens giratoriu fara pereche , unde s-a surpat pamantul cu asfalt cu tot dupa lucrarile ingenioase ale lor , ce-au facut ? Ca sunt niste gropi de-ti vine sa te ineci in ele de ciuda ! Deci , fiecare se pricepe la altceva , numai la ce are-n obiectul de activitate , nu ! Sau fiecare face treaba de mantuiala ca doar avem bani la bugetul local ! Cum preluati si receptionati , voi edilii orasului , cate-o lucrare din asta ? Cum si cui atribuiti aceste lucrari , de-i gasiti intotdeauna pe cei mai scumpi , dar si pe cei cu lucrarile cele mai proaste ? A propos , ati rezolvat-o cu cei din Salaj , care au facut podul , de trebuie sa mai vina vreo doi trei dupa ei sa repare ? Raspunde cineva , macar la intrebari , daca profesional nu ?

  8. Ciprian Răspunde

    De 10 minute am trecut pe podul Decebal, iar pe sensul de la Burdea spre centru era un gropoi de 1m lățime și 10cm adamcime

    • Rodica Răspunde

      Nu e suficient de mare ca sa-l vada cine trebuie ! Pe asta poate-l plombeaza ….stomatologii !

  9. S.M. Răspunde

    OARE, în afară de noi comentatorii, interesează pe cineva dintre “EDILI” părerile noastre ?

  10. y Răspunde

    Eu aș avea umila mea propunere. Ce ar fi dacă de acum încolo am proiecta direct gropi și nu îmbrăcăminte continuă asfaltică? Poate așa am avea rezultatul invers față de proiect și am avea drumuri sau tronsoane de drumuri făcute ca lumea, măcar niște zeci de metri.
    PS. De la cei actuali nu mai am așteptări. Au demonstrat cu vârf și îndesat competențele lor. Poate dacă am aduce niște japonezi să ne facă drumurile, nu chinezi, că la ăia multe chestii de infrastructură se năruiesc după prima utilizare. Dar și japonezii ăia să fie păziți strașnic ca să nu fie “altoiți” de ai noștri.
    PS. În groapa frumoasă din mijlocul podului dinspre Burdea spre Finanțe l-aș băga pe ăla până în gât care a emis buletinul că asfaltul folosit de sălăjeni este OK.

  11. Ardelean Răspunde

    Sa nu distrageti atentia cu hueseguri d-astea….deja e vremea de organizat partiumbului. Va fi veselie mare, dam fasole la votanti numai sa iasa totul bine. Citimanajeru si gumisu promit distractie, pe banii vostri, numai sa pupati mana lui gabor si sa bagati votul gros.

  12. Tiganul de la Florisal Răspunde

    @y. Ridici tu zilnic 500-600 de pubele in 3-4-5 ore, ca ploua, ca ninge, ca-i canicula sau nu, ca-i ger sau ceata, ca ai chef sau nu ai chef, ca poate esti un pic beteag? Ai tu idee cata greutate au pubelele sau cat de igienice sunt? Ce s-ar alege de orasul asta daca ar ramane sa li se duca gunoiul de cei ca tine?

    • y Răspunde

      @Țiganus von dem Florisalus. Te rog să-mi explici tu pentru că eu nu pricep care e legătura cu plombatul străzilor, funcționarii care taie frunze la câini cu spor dar plătiți boierește pentru “munca” lor și căratul gunoiului de către minoritarii brazilieni naturalizați. Mulțumesc.
      PS. Dacă măcar 5% s-ar realiza din ce spun altfel ar arăta orașul. Câteodată am impresia că unora le convine să rămână așa. Strâng pumnii pentru tine ca și la anul să ai posibilitatea să te plângi și să ridici zilnic atâtea pubele. Pentru că urmează alt contract de salubrizare nu mai merge cu prelungirea.

  13. Tiganul de la Florisal Răspunde

    Compari tu munca asistatilor sociali cu munca facuta de noi? Tu stii ce inseamna maturat, tuns, plantat sau dus gunoiul dupa normele de munca stabilite? Crezi tu ca daca se schimba firma de salubrizare se vor inghesui altii (ca tine) la astfel de munci? Cine stie ce este aceea munca va sti sa aleaga ce-i place din comentarii, pentru ceilalti oricum nu conteaza. Stii ceva? nici macar nu stii sa jignesti.

    • y Răspunde

      Cine a zis că vreau să jignesc. Dar tot nu mi-ai răspuns ce legătură are munca la gunoaie cu aparatul birocratic umflat de la primărie și mult pre-bine plătită. De asistați jici nu am pomenit. Amestecata te împiedică să judeci lucid. Iar în cea ce privește munca profesionistă făcută de cei de la spații verzi doar atât, du-te și întreabă de la ei că acum 2 ani cum au fost fugăriți din fața unei casei când în numele sfintei toaletări au început să încerce să producă cherestea sau cel puțin lemn de foc dintr-un tei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.