Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Peste 100 de rochii de mireasă la târgul de nunți ART Marriage

Târgul de nunți ART Marriage se apropie cu pași repezi. În perioada 15-17 februarie, peste 100 de rochii de mireasă vor fi expuse pentru viitoarele mirese în cadrul târgului de nunți.

Vor fi expuse cele mai noi modele de rochii de mireasă și costume pentru miri, create special pentru anul 2019 de către firmele participante.

”La Târgul de nunți ART Marriage, miresele vor avea de unde alege. Peste 100 de rochii de mireasă din colecția 2019 vor fi expuse pentru a putea fi admirate și alese de cele care își vor schimba destinul în anul acesta. Saloanele de rochii de mireasă prezente în târg aduc cele mai noi modele pentru ca fiecare mireasă să fie unică în felul ei.

Nici viitorii miri nu sunt uitați. Ei vor putea alege din costumele special create pentru 2019 de firmele participante”, este mesajul organizatorilor.

Târgul va avea loc în 15-17 februarie, la sala Cap Pod Decebal, deasupra clinicii de dializă.

10 ani de ART Marriage

Târgul de nunţi ART Marriage nu mai are nevoie de prezentare. A fost primul târg de nunţi organizat la Satu Mare şi de-a lungul anilor s-a format o mare familie ART Marriage cu toate firmele participante.

Anul acesta, la 10 ani de la debut, ART Marriage îşi propune să fie la fel de inventiv şi atractiv.

Pentru orice informaţie organizatorii vă stau la dispoziţie.

Telefon: 0745.521.042

Facebook: ART Marriage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.