Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Încrederea sătmărenilor în Poliția Locală a crescut. Sute de sesizări

Numărul faptelor sesizate, care intră în sfera de competență a Poliției Locale, a crescut, iar aceste date atestă faptul că încrederea cetățenilor în Poliția Locală este mai mare.

Astfel, în luna decembrie, au fost înregistrate 425 de sesizări din care 421 au fost telefonice şi 4 reclamaţii scrise. După verificări, cele care s-au confirmat au fost soluţionate, dar au existat şi reclamaţii nefondate.

De asemenea, încadrul dispeceratului de la Serviciul Supraveghere Video au fost înregistrate 424 de autosesizări şi au fost predate reprezentanţilor I.P.J. Satu Mare 6 înregistrari video necesare soluţionării unor cauze de natură contravenţională sau penală.

Ca urmare a reclamațiilor și sesizărilor efectuate de cetățeni, şi potrivit competenţelor, în luna decembrie, Poliția Locală a aplicat 559 sancţiuni contravenţionale din care 140 au fost cu avertismentşi 419 cu amendă în valoare totală de 144.115  lei.

Sătmărenii pot apela la Poliția Locală pentru ordinea și liniștea publică, paza bunurilor; circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială și evidența persoanelor. Poliția Locală Satu Mare este la datorie 24 de ore din 24. Sătmărenii pot semnala activitățile ilicite sau pot face sesizări în continuare la numărul scurt de urgenţe, 0361-919.

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu e vorba despre nici un fel de încredere! De musai sunt solicitați, nu de încredere!
    Încearcă să suni la poliție cu o problemă de circulație și să vezi cum te trimit la gardienii publici din lipsă de personal!

  2. suciu emil marius Răspunde

    Cresterea increderii in pol locala este o gluma. Ce sesizari au rezolvat acesti handicapati nu vedeti in ce stare este orasul. ?Le este greu sa se deplaseze din cauza greutatii propriilor burti crescute pe banii cetatenilor

  3. Calin Răspunde

    Puneti camere si pe closca langa banca transilvania sa vedeti tarani cum parcheaza pe spatiu public si trotuar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.