Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Trei consilieri județeni au trecut de la PSD la Pro România

Președintele Pro România, Victor Ponta, se află astăzi în municipiul Satu Mare, iar în această după-amiază s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții partidului. Fostul premier a anunțat că trei consilieri județeni sătmăreni s-au alăturat echipei sale.

Cei trei consilieri județeni din Satu Mare care au trecut de la PSD la Pro România sunt Claudiu Ardelean, Alexandru  Horvat și Constantin Ferencz. După această schimbare, cei trei urmează să-și piardă funcțiile de consilieri județeni.

„Am făcut acest pas din totală convingere, credem cu toată tăria în acest proiect, în priectul Pro România, al lui Victor Ponta. Nu e vorba despre oportunism în ceea ce ne priveşte pentru că noi practic nu avem nimic de câştigat, pierdem funcţiile de consilieri judeţeni, eu îmi pierd şi funcţa de preşedinte executiv al PSD Satu Mare. Vreau să facem parte dintr-o echipă unde puntem să muncim, în care ideile bune să fie promovate, în care persoanele competente să fie promovate pe criterii obiective. (…) Vom face tot ce ne stă în putinţă ca să obţinem cât mai mult pentru că credem în ceea ce facem. Ne-am pus nişte idealuri, cu siguranţă le vom şi obţine, Adrian Farcău are toate şansele să fie primar la Tăşnad”, a declarat Ciprian Ardelean.

Cei trei consilieri județeni au declarat că vor să facă parte din echipa în care se promovează oameni pe criterii de competență.

,,Noi avem curaj să spunem la revedere PSD, ne alăturăm echipei lui Ponta”, a afirmat Alexandru Horvat, completând că a trecut alături de oameni corecți și onești care vor să facă performanță.

„Prietenia obligă şi tot acest lucru m-a obligat şi pe mine să mă alături prietenilor mei pe care-i cunosc de foarte mult timp, care nu m-au înşelat niciodată, am crezut în cuvântul lor şi în susţinerea pe care mi-au dat-o. Acest lucru m-a determinat să vin alături de oameni corecţi, oneşti, cinstiţi, care sunt consvins că vor face performanţă. Am venit în Pro România să facem performanţă şi cu certitudine nu vom trece nevăzuţi prin viaţa politică. Sunt şi în PSD oameni curajoşi care se vor alătura cu certitudine. Fac pasul cu cea mai mare deschidere şi ştiu că fac un lucru bun şi benefic pentru viitor, chiar dacă îmi pierd o funcţie de consilier judeţenan, în care am muncit şi mi-am adus aportul la lucruri care s-au întâmplat, cred că peste 2 ani vom fi din nou acolo şi vom face ceea ce trebuie pentru cetăţenii acestui judeţ şi acestei ţări”, a spus Alexandru Horvat.

Constantin Ferencz a spus că a simțit că așa e mai bine.

„Am luat decizuia alături de colegii mei să aderăm la Pro România pentru că aşa am simţit noi că e mai bine pentru noi şi pentru comunităţile din care facem parte. Am aderat la PSD când era dl. Victor Ponta preşedinte, când era dl. Petric preşedinte la judeţ, am ajuns consilier judeţean, dar degeaba dacă nu putem să ajutăm cum ne dorim şi cum ne-am propus când am luat startul în această competiţie în politică. Lucrurile s-au schimbat în diverse forme de-a lungul timpului. În organizaţia din care fac parte, de la Medieşu Aurit, am ajuns să nu mai fim consultaţi, cei cu valoare, şi atunci a trebuit să gândim o soluţie de moment. Dl. Ponta a venit cu soluţia Pro România. Îi mulţumesc să mi-a dat această ocaziae, îi vom fi alături în continuare”, a spus Constantin Ferencz.

De asemenea, pe lângă cei trei consilieri menționați, echipei lui Victor Ponta s-a alăturat și consilierul tășnădean Adrian Farcău.

Victor Ponta a ținut să menționeze că echipa Pro România crește în Satu Mare pe lângă fostul primar Dorel Coica și deputatul Octavian Petric.

4 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    NE-AM SATURAT DE VOI… Aceiasi care ne-au pacalit mereu, ciurucuri care au migrat de la un partid la altul in functie de evolutia situatiei politice

  2. Radu A. Răspunde

    Niste gunoaie si nulității ! Fripturiștii caută un nou adăpost . Gunoiul de Horvath, ar face bine sa-si plătească datoriile/împrumuturile luate si apoi sa se laude ca,,ne reprezinta” ! Are si la mine o datorie din 2009, de mai multe mii de euro !!

  3. anticoruptie Răspunde

    asa stati bine nu va miscati….pusca automata la umar!….FOC!!!!!!!!!!!
    urmatorul rand!

  4. Arsu Gabriel Răspunde

    Cur.. ordinare. Schimba partidele ca pe ciorapi.
    Si eu schimbam femei ca pe ciorapi…Da, m-am ars.
    Govorila, Cand mori?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.