Ultima actualizare: azi, 17:21

Locale

Let’s wedding! Târg de nunți în acest weekend la Satu Mare

Dacă sunteți copleșiți de multitudinea necesităților în organizarea mult visatei nunți, trebuie să cereți ajutor specialiștilor în acest domeniu. Pentru ca totul să iasă perfect, Let’s wedding vă invită, în acest weekend, la primul târg de nunți găzduit de Satu Mare Shopping City și, totodată, evenimentul care lansează sezonul de nunți din 2019.

Târgul de nunți Let’s wedding unește intr-un loc toate serviciile necesare organizării celui mai important eveniment din viața unui cuplu. Puteți fi perfect organizați, pregătiți cu tematica nunții sau poate dezorientați fără a ști de unde să incepeți organizarea nunții de vis. Vizitând Târgul de nunți Let’s wedding, ce se va desfășura în perioada 1-3 februarie, în incinta noului Shopping City, specialiștii in acest domeniu vă vor întâmpina cu idei și soluții pentru ca această specială zi din viața voastră să fie așa cum ați visat-o!

Toate detaliile nunții, într-o singură zi

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel, într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

”Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni și aranjamente florale, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă”, este mesajul organizatorilor.

La târgul Let’s Wedding se va organiza și o tombolă. Biletele pentru acest concurs se vor împărți la intrarea la eveniment. De asemenea, pe toată durata târgului de nunți, între orele 17.00 – 22.00, atmosfera va fi întreținută de artiștii sătmăreni Sorinel Petric, Sergiu Berinde cu trupa Hey Roop, Cristian Totpati și Romina Sîrbe, Cristi Tarța, respectiv Trupa Strangers.

Expoziția care lansează sezonul de nunți 2019 va avea loc, așadar, în perioada 1-3 februarie 2019, la Shopping City Satu Mare de pe strada Careiului nr.17.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.