Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Constructorul noului mall din Satu Mare are planuri serioase în ţară

Constructorul  noului mall din Satu Mare are planuri serioase în ţară. Ceetrus  Romania a cumpărat Platforma Mociur din judeţul Caraş-Severin.

Obiectivul a fost scos la vânzare în întregime. Licitaţia a fost cu strigare ascendentă, preţul de pornire fiind de 2.844.000 euro.

Vânzarea s-a făcut astăzi, 28 ianuarie, în cadrul unei licitaţii organizate la Bucureşti de Consorţiul de Administratori Judiciari, licitaţie adjudecată de filiala imobiliară a firmei Auchan. CEETRUS România a fost singurul ofertant, singurul care a cumpărat caietul de sarcini şi a depus garanţia de 513 511 de euro.

Ceetrus este constructorul noului mall de pe str. Careiului

Ceetrus România a achiziţionat în urmă cu un an un teren de 7 hectare, pe care demarează faza a doua a proiectului comercial.

Acesta reprezintă o extindere a centrului comercial existent, oferind un spațiu de tip strip mall, pe o suprafață de 9.000 de metri pătrați, ce va include un cinema și un community hub. În prezent, investiția se ridică la 10 milioane de euro și va fi continuată cu un proiect rezidențial, pe o suprafață de 50.000 de metri pătrați.

În 2016, după achiziția fostului real,- din Satu Mare, Ceetrus România a demarat procesul de remodelare a proiectului, care a fost inaugurat în luna decembrie a aceluiași an sub noul nume Aushopping Satu Mare. Acesta a devenit într-un timp foarte scurt cel mai atractiv centru comercial din oraș, prin conceptul modern și experiența de cumpărare oferită de cele 24 de magazine și restaurante. La doi ani distanță, Ceetrus duce mai departe misiunea de a contribui la dezvoltarea comunităților și orașelor din România, cu cea de-a doua etapă a proiectului din Satu Mare, care va oferi oamenilor mai mult decât un centru comercial – un loc în care să poată petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Numărul magazinelor se va dubla

Noul proiect vizează extinderea spațiului comercial cu 9.000 de metri pătrați, astfel că numărul magazinelor aproape se va dubla, de la 24 ajungând la 40.

Întreaga suprafață comercială, care în prezent este formată din galeria de magazine și hypermarket, va fi extinsă cu zona de magazine stradale, repartizată pe 5 ancore principale : 1.450 mp dedicați comercializării articolelor și activităților sportive, o zonă home & deco de 2.000 mp, 1.000 mp rezervați activităților creative: librării, magazine de jucării, spații de relaxare și agrement, pentru adulți și copii, un amfiteatru și o scenă exterioare precum și un spațiu de expunere pentru artizani locali. De asemenea, ansamblu comercial va avea un foodcourt de 1.500 mp, un loc de joacă la interior și o terasă exterioară. O parcare de 1.370 de locuri va deservi noul proiect.

Pe lângă aceste ancore, strip mall-ul va beneficia și de un cinema cu 5 săli de proiecție. Una dintre acestea va fi multifuncțională și va servi ca spațiu dedicat comunității locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.