Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Mâine se deschide primul târg de nunţi din acest an, Let`s Wedding!

Let`s Wedding, primul târg de nunți găzduit de Satu Mare Shopping City, își deschide porțile mâine, vineri, 1 februarie, și îi așteaptă pe sătmăreni cu oferte dintre cele mai spectaculoase pe tot parcursul weekendului.
Dedicat în totalitate viitorilor miri, precum și organizatorilor de evenimente, târgul Lets Wedding dă startul nunților în 2019 în incinta noului mall de pe Drumul Careiului.
Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel, într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.
”Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni și aranjamente florale, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă”, este mesajul organizatorilor.
La târgul Let’s Wedding se va organiza și o tombolă. Biletele pentru acest concurs se vor împărți la intrarea la eveniment.
De asemenea, pe toată durata târgului de nunți, între orele 17.00 – 22.00, atmosfera va fi întreținută de artiștii sătmăreni Sorinel Petric, Sergiu Berinde cu trupa Hey Roop, Cristian Totpati și Romina Sîrbe, Cristi Tarța, respectiv Trupa Strangers.
Expoziția care lansează sezonul de nunți 2019 va avea loc, așadar, în perioada 1-3 februarie 2019, la Shopping City Satu Mare de pe strada Careiului nr.17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.