Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Mobilizare impresionantă la Satu Mare. Peste 13.000 de euro strânși în câteva ore pentru Dorian!

Mobilizare impresionantă la Satu Mare. Peste 13.000 de euro au fost strânși în câteva ore, doar pe Facebook, pentru Dorian, copilul familiei Săvianu, diagnosticat cu o boală gravă la inimă la trei zile de la naștere! Micuțul suferă de o malformație și trebuie operat în maximum două săptămâni. Costurile sunt foarte ridicate, de 100.000 de euro.

Mai multe persoane au iniţiat campania “Ajutați-l pe Dorian!”, şi în primele ore au donat deja aproape 500 de persoane.

“Apel umanitar! O familie din județul Satu Mare le cere ajutorul tuturor oamenilor de bine, care i-ar putea ajuta în cursa contracronomentru de salvare a bebelușului lor.

În data de 06 ianuarie 2019, într-o familie de sătmăreni a văzut lumina zilei un băiețel, Dorian. La prima vedere, bebelușul a părut perfect sănătos, însă o veste tragică a lovit familia a doua zi. În urma unor controale mai amănunțite, nou-născutul a fost diagnosticat cu malformații la inimă! Cea mai mare problemă este că trebuie operat copilașul în două săptămâni, iar intervenția chirurgicală costă 100.000 de euro!
De aceea publicăm acest mesaj pe facebook, unde cerem tuturor oamenilor să contribuie cu o donația cu care poate fi salvată viața lui Dorian”, este mesajul campaniei.

Puteţi dona aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.