Ultima actualizare: azi, 20:05
Locale

Ministrul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș, întâlnire cu subsecretarul general al ONU

Ministrul Apararii Nationale Gabriel Les s-a intalnit astazi cu subsecretarul general al ONU pentru operaţii de menţinere a păcii, Jean-Pierre Lacroix. Evenimentul a avut loc in Capitala.

„O întâlnire importantă astăzi la Ministerul Apărării, cu Subsecretarul general al ONU pentru operaţii de menţinere a păcii, Jean-Pierre Lacroix, în marja Reuniunii informale a miniştrilor apărării din statele UE ce are loc începând de astăzi în Bucureşti, în prezenţa Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, Federica Mogherini, şi a Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg.

Am mulţumit oficialului ONU pentru participarea la reuniune şi am reafirmat angajamentul ţării noastre de a fi în continuare un partener important în cadrul organizaţiilor internaţionale din care face parte – ONU, NATO şi Uniunea Europeană.

România este profund determinată în susţinerea rezolvării pe cale paşnică a tuturor crizelor cu care comunitatea internaţională se confruntă în această perioadă, aşa cum a făcut, de altfel, în cei 27 de ani în care a contribuit cu trupe la misiunile desfăşurate sub egida Naţiunilor Unite. Din anul 1991 şi până în prezent, circa 10.000 de militari români au luat parte la peste 25 de astfel de misiuni, în diferite zone ale globului”, a spus ministrul Gabriel Les.

Un comentariu

  1. Ciudatu' Răspunde

    Si cum s-a inteles domn’ ministru, cu el, ca nu prea se stie cu limbile straine! Ma refer la alea vorbite! Ei, noroc ca si translatorii trebuie sa manance o paine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.