Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Primăria propune amenzi de până la 50.000 de lei pentru Florisal

Primăria propune amenzi drastice pentru Florisal, sancțiuni ce pot ajunge chiar și până la 50.000 de lei. De asemenea, municipalitatea îi amenință cu amenzi și pe cetățenii care aruncă deșeuri pe domeniul public. 

Primăria Municipiului Satu Mare propune un nou regulament de salubrizare, adaptat noilor cerințe legislative! Noul regulament include printre altele:

• un capitol separat cu reglementări privind colectarea deșeurilor vegetale
• sancționarea operatorului de salubrizare, precum și a utilizatorilor serviciului public, privind nerespectarea cerințelor ce țin de colectarea selectivă a deșeurilor, abandonarea deșeurilor pe domeniul public, curățenia în jurul punctelor gospodărești
• indicatori de performanță pe care operatorul de salubrizare trebuie să îi îndeplinească

Noul regulament de salubrizare, adaptat noilor cerințe legislative, va sta la baza întocmirii caietului de sarcini pentru atribuirea serviciilor de salubrizare! Proiectul privind aprobarea noului regulament se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local care va avea loc joi, 31 ianuarie, ora 14.00, și poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/2Ro7Ceh.

SANCȚIUNI PENTRU FLORISAL

 

SANCȚIUNI PENTRU CETĂȚENI

2 comentarii

  1. YES!!! Răspunde

    La jumatatea mandatului, dupa zeci de articole s-au indurerat mai marii primariei sa ia pixul in mana contra Florisalului.
    BRAVO!!! Te miri de ce nimeni nu-i impresionat de pavajele din centru si sensul facut de LIDL si Kaufland.

    Faceti-o oficiala macar, nu va ascundeti, prietenii nu primesc amenzi. De maine toti ne inscriem in UDMR cand vine Coica ne mutam la PSD, cumparam medicamente de la Tar dupa ne tratam la cabinetele lui Coica.

    JAVREEE

  2. nha Răspunde

    Ce amenzi bre ?! Cine sa le dea ? La mine pe strada s-au reparat cica trotoarele in toamna iarna si dupa , a venit oarece firma sa puna pamant in zona “verde” unde lipsea datorita bordurilor noi . Si ce sa vezi , s-a umplut asfaltul nou turnat cu pamant proaspat argilos , de mai mare dragu’ sa-l duci in casa pe talpi ! Si ca sa puna capac la toate , angajatii firmei faceau naveta la P-ta Mica , ca era in apropiere , dupa alde cafele si beroase , si inca nu era problema dar la urma paharele , peturile , etc … au ramas d-le in pamantul proaspat pus , ca de , la primavara cine stie , nu ? Vazand io acestea il cotai pa sefu’ priceputilor sa-i atrag atentia asupra celor de mai sus , da ‘ sa pare ca vorbii cu paretele , ca poate s-ala te intelege mai bine ! Deci cine , cand , cum , de ce ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.