Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Părinții micuțului plecat între îngeri vor să doneze banii strânși pentru salvarea altor suflete

Părinții micuțului Dorian, bebelușul pentru care s-au mobilizat sute de sătmăreni, vor să doneze toți banii strânși până acum și să salveze astfel alte suflete.

Dorin Săvianu, tatăl copilașului plecat între îngeri, i-a întrebat pe donatori dacă sunt de acord.

,,Buna seara tuturor care m-ati ajutat financiar pentru strangerea de fonduri. Vreau sa va intreb daca vreti sa facem o fapta buna in continuare deoarece eu vreau si as vrea sa donam toti banii acestia unui alt copilas bolnav care are nevoie de bani. Dar trebui sa vorbim cu facebook sa vedem daca ne lasa sa facem lucrul asta. Totusi sunt peste 20 mii de euro care ar ajuta foarte mult un alt copilas”, a spus Dorin Săvianu pe Facebook.

Sătmărenii s-au mobilizat exemplar pentru a-i salva viața micuțului Dorian. Mai multe persoane au iniţiat campania „Ajutați-l pe Dorian!”, iar în câteva rore de la lansarea apelului pe facebook, sute de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Dorian a suferit de o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni. Costurile sunt foarte ridicate, de 100.000 de euro.

Din păcate, bebelușul născut în data de 6 ianuarie a pierdut lupta pentru viață și a plecat la Îngeri: „Dumnezeu sa te odihneasca iubirea mea mica. 3 zile mai facut cel mai fericit tatic din lume si am vrut sa fac tot pentru tine insa Dumnezeu a vrut sa fi langa el frumusete mica!”, a scris tatăl micuţului.

Dumnzeu să îl odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.