Ultima actualizare: azi, 23:29
Locale

Pro România își propune să devină prima formațiune politică românească din Satu Mare

Organizația PRO România Satu Mare își propune să devină prima formațiune politică românească din județul Satu Mare în opțiunile electoratului prin atragerea de oameni de calitate, personalități ale vieții publice, și prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

Conducerea PRO România Satu Mare le mulțumește membrilor, simpatizanților și celorlalți participanți la întâlnireacu președintele Victor Pontași îi felicită pe cei patru colegi din PSD care s-au alăturat organizației (trei consilieri județeni și un consilier local – președinte de organizație), contribuind astfel la fundația unui partid de stânga autentic.

Pro România va duce o politică proactivă și vom pune dezvoltarea economică pe primul plan pentru a asigura bunăstarea românilor și resursele necesare unor servicii publice de calitate. Nu vrem să ne războim cu nimeni, însă nu putem trece cu vederea pozițiile PSD Satu Mare față de foștii lor colegi. Le solicităm să respecte deciziile celor care au ales să se alăture echipei PRO România pentru că au făcut acest gest la apelul și solicitările cetățenilor care i-au votat și care nu se mai regăsesc în PSD. Conducerea PSD invocă de fiecare dată faptul că cei care au părăsit partidul nu mai reprezintă de mult PSD – lucru adevărat, deoarece nu putem reprezenta interesele unor persoane cu probleme penale din conducerea locală și centrală în detrimentul promisiunilor din campania electorală și a necesităților cetățenilor.

Suntem convinși de succesul pe care îl va avea Pro România având în vedere nemulțumirile din interiorul PSD, dar și ale cetățenilor care urmăresc și resimt zilnic consecințele unor inițiative sau legi adoptate de PSD în favoarea unor persoane urmărite penal sau a unor grupuri de interese: Legea recursului compensatoriu și efectele ei, înstrăinarea resurselor de gaze din Marea Neagră (Legea offshore), Legea unică a salarizării care a creat discrepanțe uriașe în societatea românească,  Legea pensiilor care elimină răspunderea penală a evazioniștilor, distribuirea sumelor alocate prin PNDL 1 și PNDL 2 pe criterii de prietenie și interese, amnistia și grațierea, modificarea codurilor penal și de procedură penală. Acestea sunt cele mai importante obiective care fac agenda guvernamentală și politică a PSD, în timp ce românii care muncesc au fost uitați.

Pro România are ușile deschide pentru toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD și PNL. Misiunea noastră este să arătăm că se poate construi pentru oameni fără să ne fundamentăm acțiunile pe ură, atac la persoană, certuri interminabile și să promovăm buna cuviință, decența în comportament și exprimare, respectul pentru valori autentice, onestitatea și integritatea.

Sursa: Pro România Satu Mare

 

 

8 comentarii

 1. Polo Nicu Răspunde

  Cu Coica si Petric ???? :::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. cetatean Răspunde

  Doctor Viorel Victor Ponta,Doctor Coica si aproape Doctorul Petric :))) Pisicule fii cuminte ca te dau pe mana lui Traian 🙂 (Dotore)!

 3. Bre Răspunde

  Mickey Mouse, Kennedy si Fantomas

 4. Gicută Răspunde

  Deci si prin urmare:
  Ciprian Ardelean cum doresti sa ajungi cu PRO prima formatiune din judet? Imposibil! PNL are peste 17 primari, PSD vreo 14-15, plus ALdE vreo 2-3.. voi ce aveti? Un deputat care o sa va faca voturile! In rest toti ati fost impusi pe listele partidului la Consiliul Judetean!

  Sa nu uitam ca oameni precum Frent sau Horvath Samariteanul sunt personaje politice de maxim 1000 de voturi fiecare! Coica nu mai aduce aceleasi voturi, ca la PSD, ca nu e cine sa munceasca pentru el, nu mai e echipa Roca, Micle, Rentea, Ionut de la tineret parca!

  Ciprian Ardelean sa nu uitam ca ai ajuns presedinte executiv datorita lui Govor, care te-a sustinut datorita recunostinteti primarilor si presedintilor de organizatii care sunt alaturi de el!

  Ciprian Ardelean la PSD ai fost doar un nume pe hartie si un invitat la ITv care batea din gura! Intrebare: care sunt performantele tale politice? In afara ca ai fost propus de Govor la Palatul Victoria pentru o functie de consilier la Ponta! In rest? Doar tam-tam si nici un fum! Ca foc nu este de unde, daca lemnele-s ude!

  Totusi va dorim succes sa va rupeti gatul! Ca doar era clar ca FrentZ si Horvath nu mai prindeau listele la consiliul judetean din partea PSD, chiar nici tu! Ca nu te mai sustinea nimeni, ca doar Govor si-a luat mana de pe tine la prima tradare, cu prietenul Batea, cu care ati scurs informatii din partid. Sti cum se numesc astia? TRADATORI! Deci, nu ne miram ca ati fost facuti tradatori la plecarea din PSD!

 5. Craciunel Răspunde

  Stimate domn,
  Ex-Presedinte executiv al PSD, filiala Satu Mare,

  Cu recunostinta pentrul rezultatele dvs in cadrul partidului social democrat, care sunt nule, din punctul meu de vedere!
  Va recomand, sa va revizuiti comunicatul de presa, la articolul cu distribuirea banilor prin Programul PNDL1, respectiv PNDL 2!
  Va informam ca informatiile dvs. ca fost consilier judetean sunt nule! Defapt ce poti sa cunosti in domeniu, daca la sedinte doar te prezinti pentru ridicarea indemnizatiei de consilier judetean!

  Daca erati un consilier judetean, respectiv un presedinte executiv de partid, cum zice politica aceasta, atunci ati fi stiut faptul ca, daca la guvernare a fost fostul dvs partid, primarii din partidul din care ati facut parte au facut scandal pentru repartizarea sumelor prin PNDL! Deoarece primarii din opozitie UDMR- PNL au primit la finantare cate 2-3 proiecte, iar primarii PSD 1 proiect, maxim 2, dar si alea proiecte fara impact in comunitatea lor! Le-au inchis gura cu proiecte aiurea, gen: instalatii de securitare si incendiu, dispensare medicale, etc. Pe cand primarii PNL-UDMR au avut proiecte de drumuri, canalizare si apa, iluminat public cu led, reabilitare gradinite si camine culturale!

  Se vede ca nu mai aveti niciun neuron care sa gandeasca in spate, la ce a fost si ce s-a facut!

  Pana atunci sa auzim de bine! Ca dvs stati bine pe banii veniti de la Prietenul de la ANIF, pe contractul de milioane de lei noi, pentru consultanta juridica! Cu aleasa consideratie, un coleg NEtradator!

 6. Petarda Răspunde

  Ciprian Ardelean nici nu stii, cat de mic incepi sa fi! PS: nu ne mai suna colegii de partid, ca nu merita! Nu pun botul la un asa zis politician, care a tzucat toate dosurile politicienilor cu staif din PSD.

 7. 2mg Răspunde

  daca a mai ramas macar 1mg de omenie in voi dispareti odata gunoaielor!

 8. marin Răspunde

  PortalSM voi ati scris articolul sau conducerea PRO ROMANIA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PROGNOZA METEO. Vreme schimbătoare săptămâna viitoare la Satu Mare

PROGNOZA METEO Vremea va fi schimbătoare pe parcursul săptămânii viitoare la Satu Mare. Meteorologii arată că astăzi va ninge sau...

Închide