Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

PSD Satu Mare i-a exclus pe dezertori: ”Nu avem de-a face cu o pulverizare ci cu o curățire a PSD Satu Mare de oportuniști”

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath,  Constantin Ferencz și Adrian Farcău, după ce aceștia au anunțat că vor trece la o altă formațiune politică. În urma excluderii, aceștia își vor pierde mandatele de consilieri județeni respectiv consilier local.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că decizia celor patru de a dezerta din PSD nu este surprinzătoare.

„Nu ne surprinde deloc anunțul dezertorilor, pentru că, din păcate, foștii noștri colegi nu mai reprezintă de mult nici PSD și nici pe sătmărenii care le-au dat votul. Ei și-au reprezentat doar interesele personale iar cei spre care azi arată cu degetul sunt cei cu care făceau strategii de culise ce nu aveau nimic în comun cu politica pentru oameni pe care noi încercăm să o promovăm”, a declarat liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Comitetul Executiv Județean al PSD a luat în discuție și numele social-democraților care le vor lua locul celor excluși în Consiliul Județean Satu Mare.

”În mod ironic, nu avem de-a face cu o pulverizare ci cu o curățire naturală a PSD Satu Mare de oportuniști. Plecarea celor trei este un câștig pentru PSD Satu Mare pentru că în locul lor în Consiliul Județean vor intra colegi cu experință politică și administrativă, care vor face echipă și nu doar figurație, vor reprezenta punctele de vedere ale PSD, proiectele pe care le vom gândi împreună și nu își vor urmări doar interesele personale”, a precizat Aurelia Fedorca.

PSD Satu Mare rămâne unit, la fel de puternic și determinat să pună în aplicare proiectele cu care a câștigat încrederea sătmărenilor.

Sursa: PSD Satu Mare

20 comentarii

  1. Mariana setu Răspunde

    Mirciuca-i gravid?

  2. satmarean Răspunde

    stai linistit ca dupa sedinta, ii scade burta manuela

  3. Lorand Răspunde

    Uite că a revenit penalul GOVOR, asta da partid.
    Partid de penali cu Govor în frunte!

  4. Inculpatul Răspunde

    Ia uitati-va la ei ce gasca ..vor doar ciolanul si banii condusi de un tatuc santajist ..se gasesc sa faca ei curatenie..voi nu va vedeti ce penibili sunteti..voi vorbiti de oportunisti..pai voi ce sunteti muica..usi de biserica..Hotii striga hotii.

  5. Govor Răspunde

    Gata! S o terminat ! Cata casa

    :)))

  6. Jan Răspunde

    Bine, si daca ati vazut ca “fostii nostri colegi nu mai reprezinta demult nici PSD si nici pe satmareni” , de ce nu i-ati exclus demult din partid ? !

    • Nichita Răspunde

      jan raspunsul e simplu. de aia pentru ca pesedistii nu gindesc ei fiolosesc doar expresii dictate de dragnea liviu. nici macar nu le mesteca le inghit si apoi regurgiteaza

  7. gheorghe Răspunde

    Priviti la poza asta,parca sunt in fata unui pluton de executie.Bineinteles ca inainte de a ridica manuta li s-a prelucrat in spirit critic ce trebuia sa faca.Se vede pe fetele lor cat sunt de bucurosi de,,curatenia naturala””dictata de cele doua femei sefe ale psd-ului.Cine urmeaza la o….curatenie naturalaaaaa???Nu va grabiti este loc pentru toti.Cta vreme se ,,halesc “intre ei este bineDaca s-ar ,,curati cu totul”acest psd am fi si noi,muritorii de rand,mai castigati.

  8. Praslea Răspunde

    Orice ati zice! Timp de 2 ani in fruntea PSD, Govor va da clasa! Atat pe proiecte si finantari aduse primarilor si judetului Satu Mare, cat si din punct de vedere al organizatiei PSD! Unitatea si forta care a avut-o PSD pe plan local, nu va mai fi! Pana atunci sa auzim de bine!

  9. x-ulescu Răspunde

    Se numeste detoxifiere …. mergi la buda ….si tragi apa…miroase urat dar scapi de toxinele din organism

  10. x-ulescu Răspunde

    …..

  11. escu Răspunde

    doar labe triste , nici urma psd-ului de altadata. Nu va mai pozati , veti ajunge sa va scuipe lumea pe strada . Partid de penali , hoti si pitipoance …

  12. asder Răspunde

    …it iz nat a rumenian femili
    da consolideeesan of a democratic evolusan…

  13. cineva Răspunde

    Un psiholog devotat ar putea descifra pe fetele acestor oameni orice numai dragoste de partid nu . Si atunci de ce mai pierd timp pretios cu sedinte si adunari care nu le aduc nici macar un zambet ?

  14. Gabby Răspunde

    Interesant nu vad un singur comment pozitiv……….

    • y Răspunde

      Da’ pentru ce? Merită? Cei care au fost recent excluși acuși 3-4 ani stătea făloși în față și votau tot așa. Caută în arhivă. Rușine să le fie. Partidul ăsta nu mai are nimic cu social-democrația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.