Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Țiriac aduce miliardarii la Balc. Veterinarii din Satu Mare vor verifica porcii

Miliardarul Ion Ţiriac continuă şi în acest an „tradiţia” vânătorii de mistreţi de la Balc, unde îşi invită prietenii din lumea marilor finanţe şi a industriei mondiale, aceştia urmând să ajungă în Bihor vinerea aceasta şi să plece duminică, 20 ianuarie.

„Am fost informaţi că vânătoarea de mistreţi de la Balc va avea loc în acest weekend”, a confirmat pentru Bihoreanul şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, dr. Remus Moţoc.

De altfel, inspectorii DSVSA vor avea mai mult de lucru la Balc, în condiţiile în care la jumătatea lunii decembrie a anului trecut a fost confirmat un focar de pestă porcină africană în apropierea domeniului lui Ţiriac, pe fondul de vânătoare nr. 12 Fagu, din satul cu acelaşi nume.

„Dată fiind existenţa pestei porcine africane, specialiştii vor face analize sanitar-veterinare pentru eventuala depistare a acestui virus în carnea de vânat. Animalele doborâte vor putea fi luate doar dacă analizele ies negative. Analizele pentru pesta porcină clasică şi pentru trichineloză le facem noi (n.r. – Direcţia judeţeană Bihor) şi cele pentru pesta porcină africană colegii de la Satu Mare”, a mai spus Moţoc.

La fel ca în ultimii ani, o parte din invitaţii lui Ţiriac vor ajunge la Oradea cu avioane personale sau închiriate în regim charter, iar o alta va ateriza pe aeroportul din Debrecen, urmând să se deplaseze apoi direct la Balc cu maşinile.

Sursa – Bihoreanul

 

6 comentarii

  1. corector Răspunde

    Îi duce la Balc nu-i aduce.Dacă veneau la Satu Mare puteam spune că-i ,,aduce”.

  2. Driver Răspunde

    cu absolut nimic mai presus ..nici tiriac si nici domnii miliardari…
    dimineata si ei besesc, se caca, si nu mananca de mai multe ori, ASA ca niste oameni fix ca ala de drexi sau electrolux.\ miliardari ..atunci sa faca spitale ptr copiii ca exemplu…dar asa..zero
    mare tam tam….parca vine donald trump, altu zero barat

  3. Teo Răspunde

    O adunătură de sadici cu micropenisuri! Astia nu sunt bărbati, sunt niste psihopati patetici ce omoară din amuzament niste fiinte lipsite de aparare. Un masacru inutil spre distractia unor deviati impotenti care nu au nicio valoare morala. Jeguri!

  4. Bahu Răspunde

    Bine zis , @ Teo ! Aeste jeguri vin la noi pentru ca pe alte meleaguri asa ceva nu le este permis sa faca . La noi , in schimb , o adunatura de trepadusi si lingai ii si ajuta pe acesti paranoici sa se ” distreze” cu ” sportul” rusinii. Tiriac ai devenit o nulitate , rusine sa-ti fie !

  5. 007 Răspunde

    Teo,dincolo de frustrarea care te macina,dincolo de vocabularul folosit,dincolo de jigniri,dincolo de ingustimea argumentelor, de o natură gravă si chiar foarte primejdiosa ,ar trebuii sa stii ,ca noi vanatorii hranim,pazim si respectam animalele ,chiar si cele bipede ca tine de exemplu,pe langa care evolutia se pare ca a trecut fara mari efecte.
    P.S.1.Vanatorea a fost si este o activitate a aristrocatie(pentru tine-dex;Clasă socială cu mari privilegii datorate originii, bogăției și poziției sale sociale) si ca atare este de inteles de ce nu este agreata vanatoarea(vanatorii) de unii indivizi, care n-au inteligenta dezvoltata nici la nivelul clasei elementare, ca sa nu zic primitive(triburile vanau si pescuiau) ,iar de IQ-ul lor, ce sa mai vorbesc ?
    Ca sa ma intelegi pana si tu,carnea din farfuria ta ajunge tot prin uciderea unui animal…sau ma insel ?!
    In rest, calm baiete,calm, ca faci spume si naiba stie cu ce diagnostic te poti alege ? Nu de alta , dar s-ar putea ca natura sa te mai poata repara …desigur, daca nu esti cumva irecuperabil Cu regret constat ,dupa cele postate, ca ai sanse minime…dar ai ceea ce e un fapt pozitiv.Nu ma dezamagi !

  6. Nimeni Răspunde

    Omoara-i pe toti Ioane! Unul sa nu ramana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.