Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Dezastru la supermarketurile din Satu Mare. Greșelile întotdeauna în defavoarea clientului

Tot mai mulți sătmăreni au început să semnaleze o problemă deloc nouă, dar care se pare că persistă în supermarketurile din municipiul Satu Mare. Prețul de la raft este mai mic decât cel de la casă, iar cumpărătorul rămâne cu banii dați.

Dacă vă faceți cumpărăturile des din supermarketuri, ar trebui să fiți deosebit de atenți la prețurile produselor cumpărate. Este un semnal de alarmă tras de mai mulți sătmăreni, care au citit un preț, iar la casă, s-au trezit cu un altul. Mai mare, bineînțeles.

Subiectul a fost intens dezbătut pe rețelele de socializare, unii internauți spunând că din cauza unor greșeli se taxează mai mult la casă. Cu toate acestea, până acum nu a existat niciun ,,revers al medaliei”, adică la casa de marcat prețul să fie mai mic decât cel afișat.

Astfel, niciodată prețul de pe bon nu este mai mic. De fiecare dată ajunși acasă de la supermarket, sătmărenii au constatat că bonul indică mereu un preț ,,umflat”.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Terminati cu prostiile ! Se-ntampla de ani buni treaba asta , doar ca acum se autosesizeaza mai multa lume ; asta va continua pana cand cineva va avea curajul sa-nchida (si temporar) un market (sau sa suspende activitatea raionului cu pricina o perioada) si pana cand amenda va fi amenda pentru toata lumea , nu doar pentru micii comercianti ! Pana cand nu vor fi trasi la raspundere corespunzator marii retaileri , puteti sa tot prezentati si sa taxati cum vreti situatiile ca cele de mai sus ! Vreau sa-l vad si eu pe cel care are curajul si puterea sa se angajeze in ….lupta cu colosii astia la care le-au dat atatea privilegii ! Despre dublul standard de calitate nu mai discutam (comparativ cu cel din vest , ale acelorasi market-uri) , ca oricum e un atentat la sanatatea noastra , dar ce mai conteaza ?

  2. gheorghe Răspunde

    Orice minune tine (doar) trei zile.Cand s-a inceput actiunea cu casele de marcat credeam ca in sfarsit se mai reglementeaza anumite lucruri si la noi.Da de unde….nici vorba!!Dar de magazinele din cartier care nici nu se mai sinchisesc sa dea bonuri de casa,dar frizeriile si saloanele de coafura care nici ele nu dau bonuri de casa,dar meseriasii care-ti fac o lucrare de 2000-5000 de euro care nici ei nu dau factura sau bon …(de garantie pe lucrare nici vorba) ce sa mai spunem.Automatele de unde cumpara oraseanul lapte,banii dati pe servicii medicale (cu toate ca esti asigurat si dai o caruta de bani la stat)pe care le gasesti doar la privat,???!!!Lista ar putea continua la nesfarsit.Mai fratilor ne miram de politicieni ca sunt corupti dar nici la nivel mai jos nu este corectitudine.Inspectorii si institutiile care ar trebui sa controleze si sa ia masuri drasnice impotriva acestor abuzuri si furturi din buzunarul cetateanului ,ce fac?Este o indisciplina totala si o coruptie generalizata in tara noastra si nu numai.In luna decembrie am avut de calatorit pana in Franta.Opresc intr-o parcare in Germania si caut toaleta ca deh…nevoi fizioogice.La automatul de la intrarea de la toaleta introduc 70 eurocenti si-mi elibereaza bon de….50 eurocenti…ptii drace dar si voi v-ati smecherit???Am mai vorbit si cu altii si mi-au confirmat ca ,,,acolo este asa si eu am patit-o””!!!!Un an nou fericit va doresc si …sa mai auzim si de bine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.